- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
Nekem masszívabbnak tűnik a 1520 de ez csak saját vélemény, a 9cellás akksi meg sokkal előnyösebb mint egy 100MHz-el nagyobb proci meg +1giga ram.
De őszién szólva értelmes indokot nem tudok neked mondani, nekem jobban bejön a 1520n. Azonkívül vmi oka csak van, h minimálisan drágább, nem véletlenül szoktak ilyet csinálni.mod: Nekem volt ilyen zárszekezetű notim mint a 1525, amikor lecsuktam előg erősen odacsapódott a géphez, vajon mikor mondja be az unalmast? ezek tényleg csak találgatások.
-
netudky
csendes tag
ha tényleg csak word meg excel, akkor a sebesség se olyan nagy probléma, mert ezeket azért elég gyorsan kezelik már ezek a processzorok is. gyakorlatilag semmi igénybevételük nincs. akkor viszont az akksi időtaartama alapján valamelyik 9 cellás érné meg Neked/Nektek jobban. én hajlanék a 6400asra, azt ismerősömtől tudom, hogy egy nagyon pöpec kis gép. de a választás a tied
sok sikert! -
spyduck
nagyúr
Mennyi az áruk?
1521-->ebben a legerősebb a VGA
1525-->Az, h nincs zár a kijelezőn miért zavar téged? esetleg a lecsukásnál gézosabb mert nincs min megakadjon és így a csapódás a kijelezőn történik.
1520n-->én ezt venném
6400-->A Vista azt írja több mint 6 órás készenléti idő, van egy ilyen otthon, be se kapcsol a venti, halk, szép és takarékos kis gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest