- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisherceg85
tag
válasz
BobChemistry #57569 üzenetére
Na erre én is kíváncsi volnék, hogy a Precision sorozatból lehet e alternatíva?
Én képszerkesztéshez a következőt néztem ki:
Dell Inspiron 7567
• Gyártó: Dell • Processzor típus: Intel® Core™ i7 Processzor Quad Core • Számozás: 7700HQ • Memória méret: 16GB • Merevlemez méret: 1TB • SSD / Flash meghajtó: 128GB • Videokártya típusa: GeForce GTX 1050 Ti • Kijelző méret: 15.6 • Felbontás: 3840 x 2160 • Tipus: UHD IPS LED / matt • Operációs rendszer: Windows 10 • Garancia időtartam: 3 év • Szin: FeketeValaki tapasztalat? Matt kijelző képszerkesztéshez nem optimális ha jól tudom ugye?
Vagy a 7577, csak az kérdés, mikor jelenik meg itthon...
-
Quent1n
senior tag
válasz
BobChemistry #5461 üzenetére
Nagy kérdés, hogy mennyit szánsz rá, ugy sokkal könnyebb ajánlani bármit is. Ha már Dell -es topikban vagyunk akkor én az általad leírt dolgokra egy Latitude -öt ajánlanék. Asus, MSI ? Nem célszerű? Hát ha vkinek arra van pénze, sztem egy Asus -al meg egy MSI -vel még mindig jobban jár mint egy Acer -el vagy FuSi -val (persze szigoruan Amilo szériára gondolok itt). De ha megengedheted magadnak akkor véleményem szerint a Dell,HP,IBM hármasból szemezgess azok közül is a business class modellek közül. Dell Latitude, HP nc (az uj jelöléseket nem igazán vágom) IBM Thinkpad. De még ottvannak a Toshiba Tecra -k is amik szintén igen jo gépek. Ha nincs rá keret akkor egy Inspiron vagy egy Vostro is tökéletesen megfelelhet neked. Vostrorol elég jokat hallottam, nekem meg Inspironom van (6400) és tökéletesen megvagyok vele elégedve. Én hetente kétszer -háromszor, hozom-viszem hátizsákban buszon/metron és jol birja
.
-
kekegsm
őstag
válasz
BobChemistry #5457 üzenetére
Persze. A Latitude birja a strapat, olyan embereknek terveztek, akik napi 12-15 oraban hurcolasszak (a maradekban meg torrenteznek...
)
Az Inspiron meg consumer, jobb felszereltseg altalaban (multimedia tekinteteben), de gyengebb minoseg. A ketto kozti nagyon kellemes kozeput a Vostro.
Ha lehet, akkor a Lenovo, Dell, HP kinalatabol valogass, jobban jarsz, mint valami "gazdasagos" modellel.
-
Dolby
senior tag
válasz
BobChemistry #5455 üzenetére
Az inspiron consumer a latitude pedig business gép ha minden igaz. Minőségben és árban is máshol vannak :-D
Bár egyértelmű hogy inspiron sokkal használhatóbb consumer mint acer fs vagy ezek. :-P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest