Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva

Új hozzászólás Aktív témák
- 

amargo
addikt
válasz

üzenetére
						Mondjuk alapjában véve, akkor ott inkább hibásan van elkészítve/átgondolva a fejlesztői környezet, de én ezen nem lovagolni akarok, csak inkább alternatívaként említettem a sleep-et.
Ma többnyire driver hibák miatt léphet fel sleep esetén gond, amit szerintem elkerülhető, ha dell update-et használ az ember, igaz ez az első dell-em, de a thinkpadnél ilyen gondom még nem volt.
Hozzáteszem én a hibernálást a saját gépen inkább helytakarékossági okokból kapcsolom ki, sleep mellett nem érzem szükségét, de elfogadom, ha másoknak ez a kényelmessebb megoldás. - 

tecsu
addikt
válasz

üzenetére
						Az ilyen projektekhez egyszerűen bekacsolva hagyják a gépet, nem?
De nyugodtan mondhatsz konkrét példát, ahol életszerűen megtörténik a fél napos bekapcsolás, majd az ennek kikerülése miatti hibernálás, ráadásul mindez laptopon.
És akkor még mindig ott tartunk, hogy ez a laptopok 99,99%-át egyáltalán nem érinti. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
 - Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest