- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43965 üzenetére
Értem. Felraktam a keretrendszert, 3.5-öt.
Végülis annyira nem ... hogy nincs dell séma. A kiegyensulyozottan van most, ez is jó.
Olyat tudok állítani hogy dell asztali alkalmazás, vagy telepről.. akku kímélő..stb. A quick Set az tudom hogy tutira fent van, mert azt néztem. -
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43963 üzenetére
viszont azt tudom hogy ez nem ment fel:
Dell Update Application (eror)
illetve a Serial ATA részből is 3-4 olyan amit csak kicsomagolt, de nem telepített. Ha megkerestem a kicsomagolt fájlt és inditottam eror al kidobott.
A többi rendben volt, eszközkezelőben nincs ismeretlen.
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #43960 üzenetére
Hát, ezt jó tudni. : )
Nem, úgy emlékszem nem azon frissítettem.
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43958 üzenetére
Tegnap este ezt nyűztem fel tettem mindent (tudomásom szerint), (volt egy list a telepítés sorrendjéről, amit nem értek miért kellett betartani) és innen raktam fel amit bekarikáztál azt is. De haza jutok megnézem mindenképp hogy valóban feltettem -e nem e siklottam át rajta. Köszönöm
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43955 üzenetére
Egyszer
Fel van minden téve. Én nem találom ahol kéne találni.
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43953 üzenetére
Értem, akkor nincs remény
Azon be van állítva hogy sugározzon 5 Ghz-en.
ui:Egyébként most hogy újra raktam a win8.1-et, az energia beállításoknál nincs olyan lehetőség hogy Dell séma.
Ez gyárilag került rá? vagy le lehet szedni valami energia applikációt a dell-től? -
Giovanny
őstag
válasz
szabonagyur #43945 üzenetére
Idő, pénz
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43936 üzenetére
A Dell központi szaman mondtak, azert kérdeztem ra, mert nem talaltam. De akkor ezert nem😁
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43917 üzenetére
Rendben van, és köszönöm a multkori válaszod, de tartok ettől az usb stick akármitől, nem hiszem hogy kb 10 m és 2 vastag tégla fal nem ártana meg neki. Ezért tettem fel kérdésem, hátha érkezik még rá alternatíva.
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #43909 üzenetére
Csináljak egy rendszer-visszaállítást? Kb. tegnap, tegnapelőtt óta csinálja.
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43879 üzenetére
Köszönöm, de itt rendgeted driver van, mindet fel kell tenni? egyáltalán honnan tudhatom hogy mi az amit ajánlatos feltenni...pl wifi router driverből kapásból van 3 szinte egyforma
mj: Ha klónoznám és utána rendbe tenném a partició eltolást, azzal ugyan azt az eredményt érném el?
-
Bitpalace
senior tag
válasz
szabonagyur #43882 üzenetére
Igen a hangfal ciripel, de olyat csinál ha zenét hallgatok, akkor ez a jelenség megszűnik, ha megállítom a zenét akkor még kb 20 másodpercig csönd van, utána újra elkezdi... Maga a hangfalnak van egy alapbúgása de azt csak akkor hallani, hogyha odateszem a fülem közvetlen a hangszóróra és akkor is nagyon halk.
Más: A biosban van egy olyan, hogy wake up usb. Ez mi célt szolgál ha bekapcsolom?
üdv!
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #43843 üzenetére
Köszönöm a tanácsodat!
Még valami, hátha valaki hasonló cipőben járt, mint én (a fórumon rákerestem, még nem találtam olyat, aki ilyenre panaszkodott volna):
Szóval itthon hagytam a gépet tölteni, a boltba ugrottam csak át. Ment a torrent, a Firefox, meg talán még a Winamp. Mikor visszajöttem, kék képernyő fogadott, egy ilyen fejjel: : ( Plusz az alábbi szöveg: DPC watchdog violation.
Szerencsére van rá megoldás: [link]
Hátha valaki beleszalad egyszer...
-
fulton
addikt
válasz
szabonagyur #43879 üzenetére
Rendben Köszönöm.
Utána fogok járni. Nektek is van gond a Dell 7537 wifi vevőjével? nem lehetne azt kicserélni valami izmosabbra?
-
Bitpalace
senior tag
válasz
szabonagyur #43880 üzenetére
Oké, de mindig csak akkor kapcsolja be a hangfalat, mikor zenét hallgatok, utána kapcsoljam ki? Nincs kedvem mindig odarohanni és kikapcsolni... Azért ez egy kicsit bosszantó!
üdv!
-
csƵ
addikt
válasz
szabonagyur #43858 üzenetére
Sajnos HDD-ben nem. Szvsz a 9,25-ből van a legtöbb választék.
-
csƵ
addikt
válasz
szabonagyur #43855 üzenetére
Azt tudom.
De a 2,5"-es helyre csak 7mm magas megy bele. Ezért kérdeztem. -
somasz
addikt
válasz
szabonagyur #43855 üzenetére
vastagságra gondolt
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #43836 üzenetére
Köszi, és thomasvold Neked is köszi a választ! Azt hiszem, akkor meg kell tanulnom vele együtt élni, bár azért pár próbálkozást még teszek, hátha valamelyik driver megjavítja.
-
Birsmann
tag
válasz
szabonagyur #43821 üzenetére
Egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: service tag alapján Country: European Distribution Business-t ír. Ez mit jelent pontosan?
Köszi előre is...
-
David3
őstag
válasz
szabonagyur #43818 üzenetére
Dell gépem van úgy, amúgy... : ) Csak már tényleg nem tudtam, hogy hova forduljak, de ezzel az alkalmazással, amit ajánlottál, végre eltűnt... köszi!
-
AstraCDX
senior tag
válasz
szabonagyur #43816 üzenetére
Service Tag-gel bejelentkezve nekem ezt adja :
Warranty details for your Latitude E6540 (Late 2013)
Ship date: május 13, 2014 Country: Netherlands
Service : Next Business Day / IT Advisory Strategic Package / SATA HDD / NBD ProSupport
Provider : DELL
Start date : május 13, 2014
End date : május 13, 2017
Ezekkel az adatokkal szükség esetén igénybe tudom venni a garanciát, vagy nem ?
Üdv.
Astra
-
somasz
addikt
válasz
szabonagyur #43782 üzenetére
Nem, GHS
Getronics, és a többiek.
Én is kérdeznék:
Ha vadiúj, egyedi konfigot szeretne venni unokatesóm, akkor kihez érdemes fordulni? Dell M6800, IPS, Quadro K5100M, stb... -
M3xx
tag
válasz
szabonagyur #43757 üzenetére
Most néztem meg, 3 év garival vettem, 2015 szeptemberig garanciás. Akkor beviszem majd szervizbe, derítsék ki. Az az igazság, hogy asztali gépként van használva, nagyon ritkán akkuról, így igazából néha megjegyeztem magamban, hogy valami nem oké, de nem foglalkoztam vele különösebben. Viszont a kijelzőn megjelent egy folt pár hónapos korában, azt azonnal cseréltettem garanciában. Nekem sok ez egy Dell-től, 2. márka terméktulajdonosként.
-
M3xx
tag
válasz
szabonagyur #43752 üzenetére
Aidaban Elhasználódás mértékére 2%-ot ír, 2 éves a noti, de új kora óta fennáll ez a jelenség, csak nem foglalkoztam vele. Így rémlett, ha rámegyek a töltés 100%-ra, akkor sem tölt tovább 64%-nál, ha időközben feljebb megy, javítom a hozzászólást.
-
M3xx
tag
válasz
szabonagyur #43749 üzenetére
Van, hogy "59%, csatlakoztatva, nem töltődik". Kihúzom a kábelt meg vissza és tölti, de nem nagyon emlékszek, hogy 100%-ra töltötte volna bármikor is. Ha az asztali üzemmódot letiltom, hogy minden alkalommal 100%-ra szeretném tölteni az akkumulátort, akkor sem tölti e szerint...
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #43747 üzenetére
Te irtad az elozo hozzaszolasodban
"...mivel a kolléga boltból írta..."
Igen, leirhattam volna, masodszorra is csak azert linkeltem, mert azt mondtatok, hogy olyan nincs... -
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #43745 üzenetére
Nem, semmi ilyesmi kikotes nem volt.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #43743 üzenetére
Bocs, lehet az elejen felreertheto voltam, de nem hirdetes kozvetito vagyok, csak egy barati tanacsot adtam.
Tovabbra is allitom, hogy lehet/lehetett Mo-on (boven) 300 alatt uj, utolso szerias E6-ost kapni. -
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #43741 üzenetére
-
kissthom
csendes tag
válasz
szabonagyur #43729 üzenetére
Koszi a segitseget.
-
somasz
addikt
válasz
szabonagyur #43725 üzenetére
A kurrens cuccok gyakrabban frissülnek.
Lehet, hogy premeténél ment, nálam nem.
-
somasz
addikt
válasz
szabonagyur #43723 üzenetére
Nekem sem szedte le üres gépre (E7440)
Viszont frissítésre jó, automatikusan. -
ginola
addikt
válasz
szabonagyur #43721 üzenetére
Most telepítettem 5430-hoz, nekem megy, régebbi géped van?
-
ginola
addikt
válasz
szabonagyur #43718 üzenetére
Marad így, nagyon köszönöm.
Dell Command Update automatán frissíti a drivereket? Eddeig nem is hallottam róla, ha igen az szuper.
-
ginola
addikt
válasz
szabonagyur #43716 üzenetére
Ok, akkor marad így.
Nem tudom hol lehet Xiaomi telóhoz drivert találni.
-
ginola
addikt
válasz
szabonagyur #43714 üzenetére
Igen, Xiaomi telóm van, ezzel mit lehet kezdeni?
-
thotzoltan
tag
válasz
szabonagyur #43708 üzenetére
A telepítés során a Win7 mindent felrakott magának,legalábbis az eszközkezelő azt mutatja,hogy minden rendben..sok dolgom nem volt vele..olyasmikre gondoltam,amik javíthatják a processzor,VGA működését,de alapból nem teszi fel az op renszer..
-
thotzoltan
tag
válasz
szabonagyur #43644 üzenetére
OK!
köszönöm!
Kicseréltettem a HDD-ét,SSD-re..most a régi hardver a laptop USB portján kólső tárként működik.
Milyen szoftvereket érdemes erre a gépre tenni az alapokon kívül,amik a harwereit működtetoik,a teljesítmény,gyorsaság érdekében? -
adamsky92
csendes tag
válasz
szabonagyur #43696 üzenetére
ram proci video kari
-
adamsky92
csendes tag
válasz
szabonagyur #43691 üzenetére
a gyengébb dell gép miket tudott??
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #43691 üzenetére
Elmegy rajta, de nem erre tervezték a gépet. Mérsékelt használattal nem lesz gond. A hardcore gamereknek nem ez a gép javasolt.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
szabonagyur #43664 üzenetére
Az első évad epizódjai .
Meglett az info file is a PC-n, csak tegnap este még a notebookról alfanumerizáltam .
Shameless US S01 HUN BDRip XviD-HSF
VIDEO
Source : BDRip-REWARD
Resolution : 624x352
Used AR : 1.78 (16:9)
Bitrate : 1242 kbps
Codec : XviD
FPS : 25.000AUDiO
Source : Viasat3 < ez furcsa, én a Viasat 6-on láttam a sorozatot
Codec : MP3 (ABR)
Bitrate : 139 kbps
Frequency : 48 kHz
Channels : 2.0
Language : HungarianKöszi !
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
szabonagyur #43655 üzenetére
Szerintem is nagy valószínűség szerint a felvétel hibás .
Konkrétan ezek a Shameless sorozat epizódjai hsf-shmlssus-xxx.avi, torrentről való, rögzítéséről csak sejtem, hogy DVB-rip lehet, többet nem tudok, mert az info file nincs meg .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
szabonagyur #43653 üzenetére
Egyenlőre nem állítható, hogy a hibát hw hiba okozza .
Az említett anomália további tesztelést igényel .
Valami letölthető ~15 perces 1920 x 1080 video kellene, amit letöltés után helyből tudnák lejátszani .
Köszönöm a segítséget .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
szabonagyur #43648 üzenetére
Sajnos kissé összezavarodtam, mert a filmet a notebookon lejátszva is megjelenik a vízszintes csíkozás a felső szélétől kb 2cm-re .
Ez egy 624 x 352 képméretű film, lehet, hogy a felbontás konvertálás is okozhatja, a csíkozást ?
Próbáltam egy elvileg 1080p mkv-t, de ott épp fekete sáv volt ahol a másik felvételen még képtartalom .
Így nem volt látható az esetleges csíkozás .
Keresek majd egy 1920 x 1080 teljes képfelületet kihasználó filmet, és majd azzal is tesztelem .
A külső eszköz egy HDMI bemenetes 1280x720 SONY TV, nem tudom mit lehetne, vagy kellene rajta beállítani .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
szabonagyur #43646 üzenetére
Videolejátszásnál a külső (1280x720) megjelenítőre küldött képen, egy kis vízszintes szaggatás/képelcsúszás jelentkezett, mikor a felvételen a kamera gyors oldalirányú mozdulatot tett .
Nem lenne jobb ha az esetleg erősebb Radeon HD 8790M-ről menne ki a lejátszás a külső megjelenítőre ?
Ez a lejátszásban jelentkező hiba normálisnak tekinthető, vagy van valami megoldás, hogy tökéletes legyen a lejátszott kép ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
szabonagyur #43644 üzenetére
Én is váltani akartam, de épp a vlc.exe-nél :
"A kompatibilitás biztosítása érdekében ez az alkalmazás le van zárva"
tájékoztató üzenetet kapom, egy kis lakattal .Üdv.
Astra
-
kornel76
aktív tag
válasz
szabonagyur #43631 üzenetére
Ehhez nem tudok hozzászólni még, mert nekem a w7 talán 3 hónapja van fent, előtte w8.1-el szenvedtem. Remélem nálam nem jön elő ez az hiba.
-
slymblzs
csendes tag
válasz
szabonagyur #43625 üzenetére
Ugye a Dell mérnökei két db USB3-as porttal áldották meg ezt a gépet. És ha csak a gyárban a nem rontották el akkor igen, a megfelelő portban vannak az eszközök.
-
kornel76
aktív tag
válasz
szabonagyur #43628 üzenetére
Érdekes, nekem 5537-em van SSD + SSHD kombóval de nem tapasztalom a jelenséget, igaz én visszatértem win7-re (azóta nincs gondom sem a vga-val , sem a sleep móddal). Illetve a win 7 telepítésnél addig nem látta rendesen az SSHD-t amíg az intel chipset driver fel nem települt, ha újrarakod csak ezt a drivet nem változik semmi?
-
somasz
addikt
válasz
szabonagyur #43626 üzenetére
És érzed is a különbséget? Van más választásod?
-
slymblzs
csendes tag
válasz
szabonagyur #43623 üzenetére
Amit a Dell honlapjáról belehetett szerezni azokat felraktam. Ezután az eszközkezelőben csináltam egy felül vizsgálatot, hogy lát-e olyan eszközt ami esetleg hiányos, de nem volt.
A telepítés során ilyen sorrendben haladtam: chipset, usb, network, vga... -
mghltm
addikt
válasz
szabonagyur #43615 üzenetére
es erzed a sata2 / sata3 kozotti kulonbseget?
-
akyyy
senior tag
válasz
szabonagyur #43590 üzenetére
hát elég olcsó volt, ingyen
kingston megnemmondom pontosan miyen, mert most tvbe van rádugva de majd leírom. nem mintha nem lenne gyors, mert igy is felmásol egy 5 gigát néhány perc alatt, de utána ovlastam picit hogy az usb3 mit is kéne tudnia, és elképedtem hogy másodpercek kellenének neki
-
Shady313
aktív tag
válasz
szabonagyur #43581 üzenetére
Üdv,
5543 igen, én az angol oldalukat használom, lehet azért nem látod mert a magyart nézed
Két eset volt: Vagy nem ment az alvás és/vagy a kikapcsolás, vagy a teljesítmény nem volt megfelelő. Az biztos, hogy nem egyéni probléma. Ami fontos, hogy Windows 8.1ről van szó, pl sima 8ason sokan nem tapasztaltak problémát. Lehet így van a 7 esetében is. Ezt nem tudom.
Inteles drivereket + Wifi/BT drivert onnan, valamint egy moddolt AMD Omegát (ezt mondjuk az előző leírásból kihagytam, pedig fontos) [link]
-
tyuli76
tag
válasz
szabonagyur #43453 üzenetére
van bekapcsolo gombja és be van kapcsolva,a driver egybe jött le a wifi driverrel,és elötte 2 is felraktam amivel nem volt jo a wifi,de azoknál nem teszteltem a blut.ot és az illesztöpr. is naprakészet ir ki
-
tyuli76
tag
válasz
szabonagyur #43451 üzenetére
o.k,
és amit rossz helyen kérdeztem
win8 64 van fent és a bluetooth nem lát semmilyen ezközt,többel probáltam,de a telefonom se látja a számitogépet,láthatoság engedélyezve van,esetleg ötletek? -
tyuli76
tag
válasz
szabonagyur #43448 üzenetére
a GPU-Z pedig a 8500ast irja h 2gb
-
szaboger
tag
válasz
szabonagyur #43444 üzenetére
Igazából nem tudom jobbnak látom hogy ha eléri ezt a hőfokot inkább kapcsoljon le mint hogy egyébb kár legyen benne, lehül visszakapcsolom és minden megy ugyanúgy, ha terhelve van melegszik ez tény
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #43417 üzenetére
Megvan...
-
kisfakir
csendes tag
válasz
szabonagyur #43398 üzenetére
Penről feltettem Inspi.3542-re Win8 64-bitet.Most meg wifi NINCS! Everest sem látja még a kártyát sem ,és az Fn gomb sem működik/amivel elvileg PrtScr gomb kombóval ki-be lehetne kapcsolni gondolom/ .Drivereket feltettem Dell supportról.Eszközkezelőben Egyéb eszközök/Hálózati vezérlő,Ismeretlen eszköz,PCI kommunikációs vezérlő,USB2.0-CRW "sárga"amúgy mind engedélyezve.Tehát wifi és Fn gomb sem működik!
Mi lehet a gond? -
kisfakir
csendes tag
válasz
szabonagyur #43398 üzenetére
Holnap akkor BIOS friss+USB verza istall,aztán meglátjuk.Köszönöm szépen!
-
kisfakir
csendes tag
válasz
szabonagyur #43396 üzenetére
Dell diag. tesztet lefuttattam,nem talált hibát.Bios frissítés talán A04-ről A05-re számít?
-
kisfakir
csendes tag
válasz
szabonagyur #43394 üzenetére
Ubuntu indult de nem vártam végig,kikapcs,sika.A lemez gyári"reinkarnációja".de nem olyan régen használtam ,azóta tokban pihen,hiba nem volt vele.USB-s verziót még nem használtam.
-
kisfakir
csendes tag
válasz
szabonagyur #43392 üzenetére
A Fast Boot-t kilőttem,Secure boot alpból "Disabled",a Boot List option alapból "Legacy" volt.Sajnos így sem jó még.Valami mást tudnál még esetleg?
-
SzaboZE
addikt
válasz
szabonagyur #43386 üzenetére
Pillanatnyilag elérhető áron a DVD RAM a legbiztosabb, kb 100 év. De ha egy HDD elmegy annyit, akkor végülis miért ne? ...
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
szabonagyur #43383 üzenetére
Hát klikk az eltávolításra, majd bepipáltam, hogy törölje az illesztőprogramot is.
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #43374 üzenetére
Fel van rakva, be is van pipálva, de egy újraindítást követően ismét megy a touch pad.
szerk: megvan az oka, letiltottam az induló appok közül a Synaptics-et.
Köszi!
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #43357 üzenetére
Hali!
Inspiron 3537
-
szentkuti11
addikt
válasz
szabonagyur #43349 üzenetére
Köszönöm a választ.
Jellemzően munkára használom a gépet, szövegszerkesztés, képszerkesztés, videóvágás, ilyesmik. Néha filmezek vagy böngészek vele, és egyébként teljesen meg vagyok vele elégedve. Tehát akkor az SSD-vel érdemes kezdeni.
-
paolinho
őstag
válasz
szabonagyur #43319 üzenetére
Igen, köszi, sata-s és 12,7-es kellett bele. Már benne is van a vinyó, és keret meg a gépben
-
paolinho
őstag
válasz
szabonagyur #43315 üzenetére
És ebből ugye csak egyféle van? Értem ezalatt, hogy ha veszek egy ilyet, akkor az szélesség, mélység, vagy mit tudom én még mi miatt nem fordulhat elő, hogy nem megy be?
-
dave0825
őstag
válasz
szabonagyur #43311 üzenetére
App fület nem találtam (lehet én voltam csak vaksi), de Google barátom segített, úgyhogy az is megvan. Wifiből pont azt álltam neki szedni, az volt a frissebb
Akkor köszönök mindent ismét, ha neadjisten gond lenne, akkor még írok. -
dave0825
őstag
válasz
szabonagyur #43309 üzenetére
Szóval amik itt vannak, azokon kívül más nem kell? A Wifiből egyiket szedtem csak le persze, BIOS-t nem akarom frissíteni. Video, Wifi, Hálózat, Audio, Touchpad, Chipset, ezek vannak, van még valami?
-
dave0825
őstag
válasz
szabonagyur #43306 üzenetére
Kell még ezeken kívül valami? Vagy esetleg valamelyik helyett valami? Ez mind innen valók.
Mi az a WU?Ja, Windows Update gondolomAzt az én gépemen sem használtam sosem.
-
Giovanny
őstag
válasz
szabonagyur #43302 üzenetére
Lehet hogy jobb is hogy nincs
-
dave0825
őstag
válasz
szabonagyur #43304 üzenetére
Okés, értem. AMD van benne
Köszönöm még egyszer mindkettőtöknek a válaszokat. Ha probléma merülne fel, remélem számíthatok ismét rátok. -
Giovanny
őstag
válasz
szabonagyur #43287 üzenetére
Legfrissebb A12
tiborandras Azt észrevettem hogy nem 100% a kihasználtság,de mi korlátozhatja?
-
Giovanny
őstag
válasz
szabonagyur #43284 üzenetére
-
Giovanny
őstag
válasz
szabonagyur #43282 üzenetére
Nem,ott lentebb írja a cpuz i5 4310U,akkor bios reset lesz...mást nem tudom mit csinálni.
-
akyyy
senior tag
válasz
szabonagyur #43274 üzenetére
Igen, csak nem tudom hogy laptopba, ott is ebbe a Dell-be, pontosan milyen illik. Ez a megoldás is jó nekem, bár akkor meg nem a HDD lesz lassú?
-
bmakszim
őstag
válasz
szabonagyur #43252 üzenetére
Tiltott a külső driver? Hm érdekes, anno mindenki azt ajánlotta, mert csak azzal működött. Na mindegy, megpróbálom majd a gyárit.
-
rumos14
nagyúr
válasz
szabonagyur #43239 üzenetére
kevesebbért, és egy echte Win 8 is jár hozzá.
ami relatíve hátránya a gépnek, az az alacsony akksi üzemidő meg hogy nem dokkolható, de ilyen erős gépet ennyiért nem találtam (Acer-t meg ilyeneken nem vettem számításba).egy Dell E6510-et váltana. -
rumos14
nagyúr
válasz
szabonagyur #43237 üzenetére
i7-3612qm
újabb gép csak u procikkal van ilyen áron-
a vga, nemtom, de videóvágásnál is hasznosulhat (?)
én igazából semmi hátrányát nem látom annak h 2 éves konstrukció, egy 1 éves, még 2 év garis gépet jó áron meg tudnék venni. -
DessertFox
aktív tag
válasz
szabonagyur #43210 üzenetére
Köszönöm, itt már néztem. A wifi driver telepítés közben leáll hogy nem megfelelő windows. A camhoz meg itt nem találtam drivert.
Service taggal próbáltam, de az eredményt írtam már.
Köszönöm nektek, hálás lennék bármi segítségért, ajándék lenne a fa alá. -
DessertFox
aktív tag
válasz
szabonagyur #43207 üzenetére
Igen, win 7 -re. Mi az az ST ?
-
Garsza
veterán
válasz
szabonagyur #43196 üzenetére
Jó átgondolom. De azért valaki linkelhetne valami oldalt ahol lehet kapni kábelköteket. Vagy tanácsot adhatna hol keresgéljek.
-
Garsza
veterán
válasz
szabonagyur #43194 üzenetére
Igen tudom. Az a baj hogy nincs időm kivárni a szervizt mert mert fontos a notebook. Hívtam őket. azt mondták kb. 1,5 hét a szerviz. De most a karácsonyi időszak miatt elhúzódna január közepéig is lehet.
-
papafater197
tag
válasz
szabonagyur #43118 üzenetére
Köszönöm!Persze.
-
Joke21
aktív tag
válasz
szabonagyur #43099 üzenetére
Hát b@szki, köszi. Pedig ezekkel a kulcsszavakkal rákerestem, direkt megnéztem az előzmények között és ezt az oldalt nem adta ki. Persze most már első helyen hozza...
Na mind1, még1x köszi.
-
Joke21
aktív tag
válasz
szabonagyur #43096 üzenetére
Akkor légy szíves mutass egyet.
soldi3r: Amit találtam, ott mindnél sok a postaköltség. Nem akarom elhinni, hogy itthon nem lehet kapni.
-
Joke21
aktív tag
válasz
szabonagyur #43094 üzenetére
Az ebay-el az a baj, hogy az is sokára jönne meg.
-
gozso
őstag
válasz
szabonagyur #43091 üzenetére
január 5-ig zárva
-
Joke21
aktív tag
válasz
szabonagyur #43091 üzenetére
Kössz, ezt nem ismertem, tök jó lenne, de január 5-ig nem lehet rendelni.
-
akyyy
senior tag
válasz
szabonagyur #43074 üzenetére
és nem hivatalosat lehet vajon feltenni?
-
enzahobi
aktív tag
válasz
szabonagyur #43064 üzenetére
Anno még #sirszevenap kollega mutatta a progit, az a lényege hogy kikapcsolhatod vele a "bd prochotot" így a gép nem vesz vissza magasabb hőmérsékleten, de jól mondta a gyári szorzónál feljebb nem lehet (ahhoz moddolt biosz kell) ez csak arra jó hogy a 2,4 Ghz-t tartsa 70fok felett, is és igen, ez nem procihúzás. Ennél jobban és se értek hozzá. Ja és ezek az adatok az i7 4500u ra vonatkoznak, erről tudok bővebben tapasztalatokat megosztani, de a i5 4200u-al is működik.
-
TurpiUrfi2
tag
válasz
szabonagyur #43042 üzenetére
hogyhogy? 2.5 USB-rő megkapja az energy-t?
-
TurpiUrfi2
tag
válasz
szabonagyur #43040 üzenetére
Ezt a választ teljesen nem értem,ne haragudj....Akkor mégegyszer a kérdés: Tehát ha megveszem a laptopot és kiszereltetem belőle a 2.5-ös HDD-t , helyére rakatom az SSD-t, akkor a kivett HDD-t milyen nehézségek árán tudom USB-s külső adathordozóvá alakítani? Simán egy külső házat kell hozzá vennem mint egy 3.5-nél, vagy még azt sem?
Bocs a dilettáns kérdésért, de nem vagyok egy hardver guru..
köszönet
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
szabonagyur #42974 üzenetére
hát ez az, csak ha ülnek rajta 2 hetet (és ezt még ugye megtehetik), akkor 2 hétig nincs noti, 2 hétig nincs min beadandót írni, meg később lesz kész, mint hogy hazamegy téli szünetre (tudom, miért nem vett NBD-s gépet
), azért kérdezem, hogy ez a probléma "szervizköteles-e", vagy meg lehet itthon is oldani. egy wint még én is újra tudok húzni, ha pl az megoldja akkor ezért nem kell fölös köröket futni.
ez a konfig, csak 8 giga ram, 750 giga hdd, azt hiszem újonnan 140k volt, tudom hogy nagyon jobban nem jár az alsó kategóriával (3542 képernyő hátlap keménységétől kiver a frász), de ha ki lehet egészíteni a csereigazolást, talán pont emiatt rá tudom beszélni, hogy szánjon rá egy keveset egy 5440/5540-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest