Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz Obyboy #62000 üzenetére

    A battery university szerint rátöltögetéssel nagyságrenddel több ciklust kibír. Feltéve, hogy az akku elektronika nem öregíti "direkt" az akkut. Sem 40% alatt, sem 80% fölött nem ideális a kémia az akkuban, 80% fölött eleve csiga lassan is fejeződik be a lítium alapú akksik töltése (de inkább a feszültség számít, mint a pontos %-ok).
    Mondjuk én nem sokat használom akkuról, de a múltkori 40%-ról 7%-ra ugrás valami akkut elmebaj lehetett, mert egy full töltés és 8%-ig kisütés közben jól viselkedett, ment több mint 7 órát (gyárilag 10%-os elhasználódással). Az is igaz, hogy előtte több hétig 60% körül állt a töltöttség, nem volt okom akkuról használni.

    5480 tulajoktól kérdem, hogy valakinek fent van-e a legutolsó szeptemberi, 1.12.0-s BIOS? SupportAssits felajánlotta, de korábban írta itt valaki, hogy egy BIOS frissítés után bajos volt a hűtése, nem állt meg. Mondjuk nekem elvileg most pont az a BIOS van fent, ami nála problémás volt, és én nem érzékelek gondot. De aggódásra ad okot a changelog: - Updated Thermal Algorithm for performance.

    Eddig sem volt gondom a teljesítménnyel. Hagyjam békén a BIOS-t, ha nincs bajom a géppel?

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák