Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Krystal_s #31980 üzenetére

Az igazság az, aki noteszekkel foglalkozik egy idő után a konzum gépekre nem fektet nagy hangsúlyt. Nem mert lenézi, hanem mert sok-sok gép után rájön az ember mi a jó egy gépben és mi nem. Speciel én ott tartok hogy bele nézek ilyenekbe is ha kell, de leginkább hagyjuk kategória, annyit nem ér az egész amilyen elborult szerelése van némely konzum gépnek, nem érdemes rá időt fordítani. BIOS rémlett nekem is, anno 5010-nél hasonló helyzet volt, de ott is vkinél hozott megoldást update, valakinél nem, köpködtek is a dellre azért a szériáért. Dell név semmire nem garancia, csinál hitvány gépeket, meg jobbakat. Az hogy 200k volt..hát mit mondjak. Okosabban is el lehet azt költeni. Persze egy korrektül megépített, meg NBD garanciás dellbe annyiért nem fér bele i7 meg vga. Akinek meg belefért a minőség rovására hát törekedjen maga a megoldásra ahogy Te is. Legtöbben várják a sült galambot, néha azért olvasgatni is kell a témában. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy az otthoni felhasználók nagy részét nem érdekli a venti hangja, ilyenért nem adják be a gépet szervizeltetni. Tehát szervizeseknek se feltétlen kell ezzel a problémával találkozni.
    Ahogy egy autószerelő is szereti megkapni a maga xy ezer ft-ját, úgy szeretné egy notebook szervizes is. Semmivel sem igényel kisebb képzettséget, max fizikai munka nem jár vele olyan szinten. Ezért ne ródd fel nekik ha nem olyan hozzáállásúak mintha saját zsebre dolgoznának, ha dolgoztál volna ilyen helyen te se tennéd, max egy darabig ahogy én is:) Aztán rájönnél csak kihasználják a tudásodat és abból nem élsz meg, hogy sok az elégedett vevő meg visszaköszönnek rád az utcán, meg fél év múlva is téged keresnek a boltban amikor már rég nem is ott dolgozol. Ennyi:)

Új hozzászólás Aktív témák