Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz SzaboZE #31966 üzenetére

    Kicsit azon akadtam ki, amikor azt írtad ,hogy
    "Az inspiron azért zúg, mert - igen - az i7 melegszik és ez egy alsó kategóriás gép egy alsó kategóriás hűtővel. Ha csendes gépet szeretnél, akkor mélyebben a pénztárcába kell nyúlni és latitude-öt, precision-t kell nézni"
    Elhiszem, hogy más anyag és minőség, de többen is linkeltek képet és jól látni, hogy másoknál normálisan működik a hűtés és nem lehet ráfogni arra, hogy mivel egy csak Inspiron ezért hát mit is várhat az ember. Én is tapasztaltam a jelenséget, amit Bios frissítés megoldott.
    Az említett gép is 200-tól kezdődik, amitől szerintem elvárnák az emberek, hogy ne alsó kategóriás szinten működjön. :)
    Értelemszerűen amikor a "képzést" írtam, azt nem új hibákra értettem, hanem amik már régebb óta jelen vannak pl az Intel Centrino Wifi 1éves dolog már, nagyon sok típusba tették bele és ugyanazok a tünetek. Az 5521,75xx féle Inspironok is már fél éve kint vannak és azóta jelen van a ventilátor nem megfelelő szabályozása Bios miatt. Úgy gondolom, hogy pár hónap alatt elég sok ilyen gép fordul meg a szervizekben ezekkel a tünetekkel és nehéz elhinni, hogy amikor bevittem a gépem, akkor úgy néztek, mintha még soha senkinek nem lett volna ilyen gondja. Pár ugyanolyan tünet után a szervizesnek emlékezni kéne, hogy jéé ilyen volt a múlt heti géppel is, na akkor itt nem egyedi hiba van.

    Chaser: hát igen ez érződik is, és persze nem az szív, akinek dolgoznak ezek az emberek, hanem akiknek javítgatják a gépét, mintha ők tehetnének róla....

Új hozzászólás Aktív témák