Hirdetés
- Stabil pályára állt az Android 16
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
- iPhone topik
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- WayteQ blog: WayteQ xBook-60w ebook olvasó
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
szotyika77 #163513 üzenetére
Elem: Multinál vásárolt 2032-es elemeket havonta cserélhettem egy vércukorszint mérőben. Terhelés nélkül még 3V fölött voltak az elemek. Lemértem a mérés közbeni áramfelvételt és barkácsoltam egy műterhelést az elem méréséhez. Bőven 3V alatt voltak.
A márkás elemmel több mint egy évig működik. Az elején már vissza akartam vinni, hogy hibás, zabálja az elemeket.Ni akku: Általában az ugyanolyan méretű elemnél kisebb a kapacitása. Önkisülése is nagyobb. Ahogy öregszik, úgy csökken a kapacitása és akkor nagyon hamar eljut a teljes feltöltésig. Vannak műszerek, amik képesek lemérni a töltésre behelyezett akku kapacitását.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Logitech Harmony Elite + Hub
- Logitech Harmony Smart Keyboard + Hub + Smart Control
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia mediamarkt
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB GDDR6 Carbide Air 700 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- AKCIÓ! ASUS Vivobook Pro 16X OLED 4K notebook - i7 11370H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest