- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
sto1911 #65463 üzenetére
Korábbról kezdődött a sztori
Egyébként tényleg kár hőbörögni és ezt most nem azért mondom, mert szemellenzővel járok, hanem mert tényleg csak magadat b.szod fel agyilag és semmit se érsz vele.
Igen, pl Angliában ingyenes a pálya, de a londoni havi 3 zónás bérletért meg 43000 ft-ot fizettem 2010-ben
Most ez 57000 ft és kisebb területet utazhatsz be vele mint Budapest.Egyik barátommal beszéltük a minap, ő pl jól járt vele, mert vesz 4 megyéset 20-ért, előttem meg ha havonta mentek szülőkhöz, akkor vehetett mindig 3000-ért. Az évije most fele annyiból kijön.
Minden döntésnek lesznek kedvezményezettjei és elszenvedői, azt döntsd el, hogy évi pár ezer forintért - amit úgyis ki kell fizetned, ha fejre állsz is-, érdeme-e megemelni a vérnyomásod -
werszomjas
addikt
válasz
sto1911 #65429 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele amin nem tudok változtatni, azon nem idegeskedek, nem ér annyit, azzal hogy itt hőbörögnek sokan, nem változik semmi. Leülök és kiszámolom szépen, hogy megéri-e nekem matricát vennem, ha megéri akkor megveszem, ha nem éri meg akkor meg nem veszem.
Ez nem olyan mint pl a netadó volt, ez a megyei matrica ugyanis nagyon sok embernek jó, nagy összefogás nem hiszem, hogy lesz ez ügyben, azt a néhány kis szakaszt leszámítva (pl ferihegy, meg veszprém megye).
Belemehetnénk részletesebben is, de az már politika, nem fér már el itt, a birkákról nekem is megvan a véleményem.
-
Zola007
veterán
válasz
sto1911 #65391 üzenetére
azért más országokban sem azért működnek a dolgok, mert 2 hetente izzít a nép egy felkelést
Lehet itt panaszkodni, de amíg ebben az országban az egy szinten lévő emberek is egymást sz.patják, addig ne csodálkozzon senki ha felülről is le akarnak tolni egy adagot a torkán
-
vlevi
nagyúr
válasz
sto1911 #64923 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy a zenelejátszó a fülesen szóljon, a youtube pedig a TV-n, akkor igen.
A jobb alsó sarokban, a hangerő ikonra jobbegérrel rákattintasz, és kiválasztod alapértelmezett eszköznek a HDMI hangot.
Ezután a zenelejátszóban (pl. az AIMP) a fejhallgató kimenetet választod ki. -
aldebaran
addikt
-
rabtibus
tag
-
Ricardo128
senior tag
válasz
sto1911 #64338 üzenetére
Tescoban MÁR kapni pár hónapja, de nekem Vanilla jobban adta. Másfeles verzsön is van.
-
zolikaDB
veterán
válasz
sto1911 #63099 üzenetére
Megvan! Kemény 1500 ft a Metroban a fűthető ülésvédő! Gagyibb, mint az Auchanosom, nade kérem, ennyiért?
-
zolikaDB
veterán
válasz
sto1911 #63099 üzenetére
Nem tudok, el kell menni, meg kell nézni
Nekem a nagyon akciós 2 telet bírt, 2 napja semmi. Kb 2-3km alatt kellemes meleget csinál, fűt alul, és a hátadat is. Nekem az utóbbi időben a kisebbik fokozat nem volt elég, a nagyobbik igen, sőt! Egy szivargyújtóba egy db megy, gondolom, ha veszel egy szivargyújtó elosztót, akkor mehet mindkettő.
Amíg hideg van az autóban, jó szolgálatot tesz. -
ati012
őstag
válasz
sto1911 #62915 üzenetére
Karácsonyi csomagosztás van.
Eladó MSI MEGABOOK
CPU: AMD Sempron 3600+ 2GHz
RAM: 2 x 1GB DDR2
HDD: 120GB (100/100)
ODD: DVD-RW
Egyéb: wifi26.000 Ft
Lenovo Y50-70 (ÚJ!) ,prémium kategória [link]
-Intel Core i5 4200 Haswell processzor
-nVidia GTX860M videokártya !
-8 Gb DDR3-1600 Mhz RAM
-500 Gb winchester
-Ultra FullHD 15,6" LED kijelző
-HD webkamera
-minőségi JBL hangrendszer
-a/b/g/n WIFI
-USB3,SATA3
-BlueTooth ,LAN
-magnézium ház
-nVidia GeForce GTX 860M 4GB videokártya
-magyar billentyűzet ,vörös megvilágítás
-kártyaolvasó
-FullHD HDMI Port215.000 Ft
-
törölt tag
válasz
sto1911 #62357 üzenetére
Az ilyenekkel azért csak óvatosan. A Heroes I is ott van a listában, pedig nem freeware. Az AbandoneWare egy nem létező kategória.
-
mghltm
addikt
válasz
sto1911 #61101 üzenetére
bestbyte partnereknel be tudod szerezni:
Beks Kft.
Az üzlet címe:
4024 Debrecen Rákóczi u. 21.
Telefon:
52/523-219
Email:
info@beks.hu
Nyitvatartási rend:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:30Decom2003Kft
Az üzlet címe:
4025 Debrecen Miklós u.16.
Telefon:
52/535-827
Email:
zoltan@decom2003.hu
Nyitvatartási rend:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00Multimédia Tower
Az üzlet címe:
4024 Debrecen Szt. Anna u. 18
Telefon:
+36 52 431 136
Email:
nt@multimediatower.hu -
Zola007
veterán
válasz
sto1911 #60711 üzenetére
vannak légtisztítók, de a klímások szerint nem sokat érnek
Rendes becsövezett légtechnika tudja csak úgy átforgatni a levegőt. Illetve a központi porszívót - ha van - szokták még beindítani, hogy húzza át a házat
Én panelban lakom, tkm tele van vele, hogy 3 naponta lehet port törölni, pedig csak annyit koszt hordok be, ami minimális a cipőmön van
50% páratartalom alatt könnyen kiül a por, ebből a szempontból 58-60% ideálisMagyarul a párásítás és/vagy egy takaros feleség marad mint alternatíva.
Jelenleg utóbbi beszerzésén dolgozom -
Zola007
veterán
válasz
sto1911 #60706 üzenetére
Mikszáthon, Dóczin pedig még a zebránál is b.sznak megállni sokan autóval, Kassain-Zákánynál együtt adja a zöldet, ott rendszeresen (szerencsére csak) majdnem elütnek valakit, szóval kétélű ez a dolog is,. Ne magadból indulj ki, nem miattad hozták a szabályt, hanem a sok tuskó miatt aki úgy gondolja hogy "a gyalogos a kisebb, majd megvár ő, nehogy már nekem lassítani kelljen"
-
Dan-szan
senior tag
válasz
sto1911 #60584 üzenetére
Tény és való vannak balhézók ,a magyar-román ellentét köztudott meccsre se kell járj hozzá anélkül is belekeveredhetsz akár akaratlanul is vmibe. A magyar foci már ha lehet annak nevezni k. rva gyenge,és biztos voltam benne hogy szóba kerül a stadion léte is, lett volna helye máshol is a pénznek,de gondolom a Fórumban levő asszem Latinovits szinház ami ugye nem működik és így még nagyobb pazarlás se kevés pénzbe került azt is biztos lehetett volna máshova költeni. Nézőpont kérdése ki melyiket tartja fontosnak,aki úszni szeretne az uszodáért kiált,aki kerózni akar meg azért hogy legyen végre kerós út.
De az egész abból indult ki hogy először azt szeretné az mlsz, a nézőtéren legyen rend,csend,nyugalom,ahelyett hogy végre a focit és az abban dagonyázókat tenné rendben! Hidd el szerintem ha van/lenne jó foci nem kellene erről társalognunk. Talán egyszer megérjük.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
sto1911 #60573 üzenetére
Ez a verekedés nagyon beivódott vmiért a tudatba, balhé stadionon belül de kívül is már nagyon régen nem volt itt Db-ben amit egyébként én is elítélek! Pedig elég sokan jártak itt meccsre,és nem volt kamera,kártya stb! De volt nagyon jó hangulat,szurkolás! Az mlsz attól várja a színvonal emelkedését,hogy megszünteti a szervezett szurkolást,kemény összegekre büntet ha csúnyát találsz mondani! Vicc ugye? Pedig nem ezt ott fent valóban így gondolják!
-
copass
veterán
válasz
sto1911 #60204 üzenetére
amikor téged lefog inteni, akkor tuti hogy azért int le, mert 150 méterről látni fogja hogy nem látja a lámpádat!
talán ez segít: elbattyogsz 150 méterre a bringádtól és megnézed hogy látod-e? nem bonyi.
lerakod a nagytemplom előtt és elsétálsz a bikáig, ha onnan látod akkor kábé jó. -
copass
veterán
válasz
sto1911 #60202 üzenetére
mindegy milyen szerkezetű, csak látszódjon 150 méterről.
116. §
d) egy előre fehér vagy kadmiumsárga fényt adó, sötétben, tiszta időben legalább 150 méter távolságról látható lámpával,
e) egy hátra piros fényt adó, sötétben, tiszta időben legalább 150 méter távolságról látható helyzetjelző lámpával, -
luckyboi82
tag
válasz
sto1911 #60003 üzenetére
Vettem tőle sárga és barna chilli szószokat. 1.000.000 shu ertekkel. Levesbe , tesztara nyomom, aztan irany torolkozni.
Ikon magasan Debrecen legjobb etterme, egy ket fős vacsi itallal 20k korul. Ha ez sok, akkor a csucsgasztrot plane felejtse el.
[ Módosította: wwhy ]
-
törölt tag
válasz
sto1911 #59966 üzenetére
Ebből a képfeltöltés gondolom azért, mert onnan származó képeket illesztett be valamelyikőtök. A googleapis megint valami linkelt vagy beillesztett tartalom következménye, ahogy az ednettinek sincs semmi köze a PH!-hoz.
A google-analytics és a gemius valóban benne van a kódban. A gstatics-ban nem vagyok biztos.
Egyébként a NoScript is szépen felsorolja az összes ilyen oldalt.
-
ildi_
tag
válasz
sto1911 #59781 üzenetére
Nagyon ajánlom neked a Sárréti Chilifarmot. Minden van náluk, mint látod van pár viszonteladójuk Debrecenben is, nagyobb rendezvényeken mindig kint vannak és lehet kóstolni.
-
lamiki
senior tag
válasz
sto1911 #59465 üzenetére
Ez biztos nem magyar Mofém csaptelep. Ennyiért nálunk, sőt olcsóbban Mofémest is kapsz, 5 év helyszíni garanciával, igaz Hajdúböszörményben. Pontos árára nem emlékszem de valami 14000 Ft -15% akció, az Eurosztár KMT álló csaptelep, vagy ha van ismerősöd ilyen boltban akkor az álló mosdó csaptelepből még ettől is 1-2 ezer Ft-al olcsóbban összerakhatod. Veszel egy mosdó csaptelepet kb 7300 Ft-15%, Mofém zuhanyváltó KMT csaptelephez kb. 3000 Ft, lengőkar C-130mm-es és C300mm-es árkülönbözet (ha megdumálod, hogy visszavegyék a mosdóét) kb. 1000 Ft, vagy annyi sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest