- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
#35104512 #13064 üzenetére
Én már megrendeltem a jegyeket..de milyen fura..neten ha rendelem nem lehetséges..telefonon hívom nem lehet rendelni... Jó erre felhívom a központi pesti számot mondom mit szeretnék, azt mondja a srác hogy oké..mondom akkor 16.40-töl kérek 14 db jegyet eltenni csütörtökre..kicsit kiakadt
De ott legalább el tudtam tetetni.. Ha itt próbálom helyben itt miért nem foglalják le???
-
pohár
félisten
válasz
#35104512 #11196 üzenetére
jaaa, nem, de most van 400 rongyod egy órára?
igaz, ez a bolti ára, de na... ezért nem írtam le, csak gugliztam egy szép képet, nem néztem hogy milyen Certina
de amúgy létezik fémszíjjal is, kb ugyannyiért
-
pohár
félisten
válasz
#35104512 #11193 üzenetére
sok, hidd el...
a sima, kvarc verziója elérhetőbb árú már, kb 100k körül lenne -
torcsrent
tag
-
werszomjas
addikt
válasz
#35104512 #5190 üzenetére
Ki lehet fogni igen, de szerencse is kell hozzá.
Sztem aki ki akar menni, inkább húzzon rá itthon 1 évet, amíg csak a nyelvet tanulja és úgy érdemes nekivágni.
haverom 11 hónapja így tett (azóta sem beszél szinte semmit), - na ez a gond (és nagyon sok ilyen van), ezek a nyelvtudás nélküli melók olyanok, hogy a kutya nem szól hozzád, nem gyakorlod a nyelvet, nem tanulod, ergo továbblépési lehetőséged továbbra sincs, maradsz a szalag mellett vagy takaríthatsz.
-
giigz
veterán
válasz
#35104512 #3475 üzenetére
Ezt sosem értettem, naponta 5x hallom, hogy a cukor káros az egészségre. Miért is? Utánaolvasok én szívesen, de szerintem a cukor még mindig 100x jobb, mint a cukorpótló, édesítőszer baromságok. Nyilván mézzel a legjobb a tea, de az meg ugye télen kellemes.
Tehát nem tudom, hogy a cukor miért lenne egészségtelen. De ne is offoljuk tele a topicot, utánaolvasok majd, egyébként is érdekel a téma.
-
izomhod
őstag
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
#35104512 #2882 üzenetére
Szikra 94 Bt.
Gázkészülékek - Debrecen
AdatainkCím: 4025 Debrecen, Segner tér 6
Telefon:
(52) 349 909Kalória 97 Bt. Gázkészülék és Alkatrész Bolt
Nyitva: H-P.: 8.00-16.00.
Gázkészülékek
Cím: 4030 Debrecen, Mikepércsi utca 7/B
-térképen mutat
útvonaltervezés - innen / - ideTelefonszám:
(30) 670 1071 -
zolikaDB
veterán
válasz
#35104512 #2519 üzenetére
Így van, igazad van. Mivel 130 a max, azt pl. az én Astrám nagy nehezen el is éri, nincs értelme nagy vasnak, de én nem járnék Swifttel, még ha van olyan jó is, mert nem férek el benne, családnak meg kicsinek tartom.
Mindegy, a téma elcsépelt, h erős autó vs. normális autó, mert hallottam olyan véleményt is, h a 2.5L Pepsi-méretű űrtartalom azért jó, mert... És itt változatos indokok következtek, ami szerintem, nekem nem feltétel egy autónál. Ma azt mondom, h tetszik a normális dízel nyomatéka (nem Skoda Superb kombi 1.6 PDTDI meg Asta H 1.3 CDTI), szívesebben hasznélnék olyat, de nincs lehetőségem rá, úh. 1.4 benzinnel járok, ami motorikusan teljes mértékben ellátja a feladatát és teljesíti az elvárásokat. Jó. Ennyi. (igaz ECU csere után)
-
Cybertrone
veterán
válasz
#35104512 #2519 üzenetére
Felelősségteljes ember családdal a háta mögött nem lépi át... és nylván nem is akkora a kísértés egy családi autóval mint egy sportkocsival
Persze mindenki maga tudja... A hülye gyerekek meg külön kategória... 1.2-es Corsa dobbal, meg felnivel bla bla... az egy külön állatfaj!
-
pohár
félisten
válasz
#35104512 #1663 üzenetére
hát meglehet, én is csak ebben bízom
de például jamby18 ismerőse előttem volt egy nappal elbeszélgetésen, és következő hét pénteken már mehetett dolgozni... nekem meg addigra ígérték a visszaszólástúgy látom ma a kézis srácoknak sem megy
fura látni, hogy csimpaszkodnak Nagy Lacira a fele akkora koreaiak -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali fotós kérdések órája
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- E-roller topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hyundai, Kia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest