- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Makszimusz #164508 üzenetére
Mert jutalmat kapok a promócióért
Éttermi árak átlagosak, kivéve a limonádét (ami nem a hazai megszokott, hanem frissen facsart citromlé, minimális vízzel) -
válasz
Makszimusz #164506 üzenetére
Simán, mert Sibenikben a "parton" hagyhatod, esetleg a kompon, de akkor vissza utad is lesz, mert nem mozgó parkoló
ingyenes zárt parkoló van megbeszélt helyen..
Hajóval viszont bármikor horgonyt vethetsz.Nem olcsó hely a sziget, a limonádé többe kerül mint a sör, vagy a cider
-
válasz
Makszimusz #164470 üzenetére
Köszi
-
zsolti1debre
tag
válasz
Makszimusz #164456 üzenetére
köszi. a ph-n túl sok a topik, számomra nehéz rátalálni a megfelelőre.
-
zsolti1debre
tag
válasz
Makszimusz #164447 üzenetére
és mi annak a neve?
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #164365 üzenetére
a főni ODA még nem invitált engem.
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #164363 üzenetére
(gondolom a stadion mögötti telek végében lévő pottyantóshoz nagyon közel)
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #164360 üzenetére
Vagy Felcsút.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Makszimusz #164354 üzenetére
Gyerekek kirepültek, a munkarendem nem az átlag így a forgalom nem valószínű hogy bezevar.
Amitől tartok hogy mit telepítenek majd oda esetleg (akksigyár 2.0 és társai).
És ugye tervben van az úthálózat fejlesztése is arrafelé, hátha nem lopják el az összes eu pénzt és lesz is belőle valami. -
mghltm
addikt
válasz
Makszimusz #164354 üzenetére
igy-igy: tamas tanyan van taborban a nagyobb fiunk, autoval hozzuk-visszuk. reggel fel nyolckor a debrecen fele kozlekedok miatt kell perceket varni, mire balra nagy ivben ki lehet kanyarodni, delutan fel otkor a debrecen felol kozlekedok miatt. iskolaidoben meg hosszabb lehet a varakozas.
best fm-en emlitette egyszer egy hallgato, hogy baleset volt a 35-oson teljes utzarral es majdnem 3 ora alatt ertek be boszormenybol indulva debrecenbe.
-
válasz
Makszimusz #164312 üzenetére
Mit írhatsz annak akit nem kedvelsz?? 😂😂
-
válasz
Makszimusz #164117 üzenetére
Hülye leszek elmondani.
-
totron
addikt
válasz
Makszimusz #164111 üzenetére
Jó, akkor az egész az, nem?
-
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #164111 üzenetére
+1
-
válasz
Makszimusz #164045 üzenetére
Zongorázható a különbség, vagy inkább arról van szó, hogy az igényeidet jobban kiszolgálja a fire tv?
-
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #164013 üzenetére
Utoljára akkor voltam a Nonna Rosa-ban, amikor egy akkori ivócimbora Nico, az olasz betanítószakács még ott volt. 6-7+ éve. Akkor kifejezetten tetszett, pedig mindig direkt olyankor mentünk, amikor tudtam, hogy ő vagy iszik, vagy alszik.... Ne legyen lejtős a pálya.... És mindig jó volt. Én pl kifejezetten szerettem ott a libamáj válogatást.
-
lorcsi
veterán
válasz
Makszimusz #164013 üzenetére
Erdospuszta ?
-
Sanki
addikt
válasz
Makszimusz #163997 üzenetére
+1 lordmann-ra.
Illetve tudom javasolni még az Eterna márkát. Bestsecreten ki lehet fogni 10-15k körül, jó anyag, jól szabott, van slim és super slim fit is. -
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #163997 üzenetére
+1
-
copass
veterán
válasz
Makszimusz #163994 üzenetére
odamentem, azt mondták már közület csak...
más tipp? -
copass
veterán
válasz
Makszimusz #163994 üzenetére
köszi!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Makszimusz #163835 üzenetére
Nem találkoztam még ilyen jellegű panasszal. Nálam milliós feltöltésnél sem volt semmi ilyen gond, sem a bank, sem a Mastercard részéről. Akár forintot, akár dollárt töltöttem fel.
Ügyfelek között akadnak akik ingatlanvásárláshoz töltenek fel tízmilliókat akár így, ők se jeleztek hasonlót sosem. -
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #163811 üzenetére
Nem akartam kimaradni én sem.
-
válasz
Makszimusz #163805 üzenetére
itt panel van emlegetve, jól emlékszel.
-
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #163805 üzenetére
Én azt hittem trollkodsz....
[link] -
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #163802 üzenetére
Ez csak az emelet.
-
Zola007
veterán
válasz
Makszimusz #163764 üzenetére
osztom a nézetet
5db klímánál már árban sem sokkal rosszabb egy duál és egy triál multi
külcsín és városképi szempontból sem biztos hogy jó ötlet / lehet teleszórni 5db kültérivel a falat vagy tetőt. -
Shokkolo
addikt
válasz
Makszimusz #163788 üzenetére
A MOL hazai finomítója alkalmas a nem orosz olaj feldolgozására is.
Nagyobb bajban a Szlovákok vannak, ugyanis az ottani kizárólag az orosz olajra specializált. -
válasz
Makszimusz #163764 üzenetére
Általánosságban gondoltam a válaszom, amire és amikor reagáltam ott még nem láttam az 5 beltériről szóló elvi igényt.
Látatlanul amúgy, több mint soknak tűnik az 5v gép (gondolom az elszeparáltság miatt lenne rá szükség) a kisebb helységekben szenvedni fog a beltéri, lényegében on/off üzemmódban működik majd hisz cc10m2-re 1.5-2 Kw nem kicsit túlméretezett.
A megbízhatóságot nem vonom kétségbe, de jobb a legrosszabb eshetőségre felkészülni már csak Murphy miatt is. -
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #163750 üzenetére
Tudom. Heti szinten alakítunk át több mérőhelyet napelem, vagy H tarifa miatt...
-
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #163747 üzenetére
Mellette javasolnám figyelembe venni, hogy később H tarifa képes legyen.
Ha esetleg fűtésre is lesz használva, akkor inkább hőszivattyús vonal, vagy karterfűtés + automatikus leolvasztás legyen benne, és persze mindezt (rossz hatásfokkal) tudja -25C körül is.... -
zolikaDB
veterán
válasz
Makszimusz #163644 üzenetére
Köszönöm!
De legalább tudom, merre induljak el -
zolikaDB
veterán
válasz
Makszimusz #163542 üzenetére
De árában az a Ladda, ami most van, még mindig jobb sok más akkunál.
Bár ez az akku-saga is jó sztori.
Bíztam benne, hogy a Lidl akkuk milyen jók lesznek, mint bmi tőlük, és egy kalap kaka mind, ami nálam van. (kb. 10+ darabot "használtam el"). Töltöttséget nem tartja semeddig, hamar merül, egy idő után már sosem tölt fel
Ezer éve azok az Energizer-ek, amiket vettem DISCMAN-be, és pörgettem az mp3 lemezeket vele naphosszat, fú, hát azok szerintem majd évtizedet kihúztak, és még a Canon kompaktomban is szolgáltak. Ez 2003-2004 környékén volt.
Asszem covid alatt volt vmi elárazás edigitalon, 800-1000 Ft/4-6db AA-AAA GP recyco Pro fekete akkuk (Pro = azaz vakuba is mehet), na az jó deal volt. De ahogy nézem, nem halálosan drágák ma sem.
Ja igen! A kapacitas oldalán néha vannak bontott, csomagolássérült Eneloop-ok. Érdemes ránézni néha.
Most épp nincs semmi: [link] -
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #163516 üzenetére
Hát na. Buszon, telefonnal ennyire futotta.
-
bambano
titán
válasz
Makszimusz #163471 üzenetére
oké, tehát ha mondjuk nem rakom raid1-be a diszket, az milyen veszélyt jelent rád? vagy meséld már el azt a folyamatot, amikor egy kis cégnél az egyetlen épkézláb ember, a főnök, elolvassa a logokat és utána jelentést tesz a főnöknek! eleve a mikrovállalkozások zöménél nincsenek folyamatok és nem egy nis2 miatt fognak hozzáfogni.
és még mindig tartom a véleményemet: a gdpr-ból lótúró lett. mint tény. ez alapján azt extrapolálom, hogy ebből is az lesz, csak sokkal többe fog kerülni a cégeknek, és simán lehet, hogy kiirt egy rakás céget a piacról. aminek az lesz a következménye, hogy neked is többe fog kerülni egy csomó dolog.
-
SOAD19
addikt
válasz
Makszimusz #163471 üzenetére
Azaz egyfajta IT-s nyájimmunitás elérése a cél?!
-
bambano
titán
válasz
Makszimusz #163469 üzenetére
nem és, vagy. tehát ha minimális árbevételed van, de van 51 alkalmazottad, akkor rád vonatkozik. a kivételek meg olyan cégeket húznak be a törvény alá, amelyek simán belerokkannak egy ilyen auditba.
azt például nem értem, hogy a kormánynak mi köze ahhoz, hogy ha úgy üzemeltetem a cég it-jét, hogy az nem jó a cégnek?
a végrehajtási rendeletet itt szülte meg egy inkompetens jogász banda, hiába írtak nekik egy rakás dolgot "társadalmi egyeztetés" címen, nem jött át a történet. és mivel itt szülték meg, semmiféle biztosíték sincs arra, hogy ennél egyszerűbbre nem lehetett faragni a rendeletet. mondjuk látszik, hogy de, lehetett volna.
-
bambano
titán
válasz
Makszimusz #163447 üzenetére
még annyit: egy rakás olyan dolgot is kötelezővé tesz a nis2 és a rendelet, amihez, szerintem, a jogalkotónak semmi köze.
"A GDPR esetén is ment a hiszti, majd szépen implementálva lett és az élet ment tovább - adatvédelmi szempontból jobban.": kis naiv... jobban lett implementálva? hány cég van, aki megvett egy "egységcsomagot", ráírta a nevét és az lett a gdpr "megfelelése"? hint: a többség. vagy hány olyan weblapot láthatsz, ahol van kuki szabályzat, de teljesen rossz? hint: majdnem mind.
szóval ha a nis2 csak a gdpr szintjén lesz implementálva, akkor kár hozzáfogni. mert azon kívül, hogy egy cég jól jár vele, se értelme, se haszna nem lesz.
-
bambano
titán
válasz
Makszimusz #163445 üzenetére
a nis2 egy irányelv. a magyar végrehajtási rendelet meg egy trágyadomb (mondanám, hogy lopás, de éppen véletlenül nem az). az elv, hogy legyen kibervédelem, önmagában nem helytelen, csak nem nekem kellene kibervédekeznem, hanem a microsoftnál kellene végre megszokni, hogy a vevő/felhasználó az nem bétatesztelő, és be kellene vezetni, hogy a tróger munkának a programozók között is következménye van.
de ettől függetlenül: a magyar végrehajtási rendelet alkalmas lehet nagy (telekom méretű) cégek megregulázására (mondjuk pont náluk van nagyobb rend), de alkalmatlan (és emiatt végrehajthatatlan) kis cégek szabályozására. Egy rakás dolog van, amit a rendelet előír, de fizikailag lehetetlen megcsinálni kis méretben.
és majd érkezik az első igazi orbitális pofánverés a témában, amikor kiderül, hogy legalább négyszer annyi céget kell auditálni határidőre, mint eddig hitték, és nem lesz rá auditori kapacitás. ezt először az auditor fogja megszívni, majd a cégek, amikor egyrészt nem lesz audit, vagy jönnek a hozzá nem értő auditorok, akik a tegnap így csináltuk a másik cégben, akkor ma itt is így lesz elv alapján fognak auditálni, nem értelem szerint.
már előre félek, mi lesz, ha jönnek auditálni, és magyarázni kell, hogy miért nincs igaza.
-
válasz
Makszimusz #163450 üzenetére
-
válasz
Makszimusz #163447 üzenetére
Úgy értettem, hogy mit tartalmaz, ami miatt jó nekünk?
-
válasz
Makszimusz #163445 üzenetére
El tudod mondani egy laikusnak, hogy miért?
-
Blabcsi
senior tag
válasz
Makszimusz #163303 üzenetére
13 a legneccesebb kor.
-
nagyfejü
őstag
válasz
Makszimusz #163283 üzenetére
Ez a baj hogy másik van!
-
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #163271 üzenetére
Pl notebook.hu boltban azt mondják, hogy amit nálunk veszel, abba ők berakják garivesztés nélkül a nagyobbat...
-
diablo1984
veterán
válasz
Makszimusz #163271 üzenetére
-
RAVEN59
tag
válasz
Makszimusz #163236 üzenetére
Nos nem azzal van a baj...
-
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #163196 üzenetére
Igen, megnéztem, pont az elektronikájáról nincs info.
Azért Pestről elhozatni-val együtt már nagyon messze nem egy 1000-es, még ha hibátlan az elektronikája is. -
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #163191 üzenetére
Pont a legdrágább része ment tönkre, a programkapcsoló és az ahhoz való elektronika.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Makszimusz #163165 üzenetére
Volt egy ilyen sejtésem
Hát passz egyelőre, melyik verzió - majd legközelebb megnézem. De egy szétszedésnyire azért még ráérek: sok reményt am. nem fűztem hozzá: igazából nem is mindennapi használatra lenne, max. gyereknek mesenézős, vagy géppel ismerkedős témának. -
válasz
Makszimusz #162873 üzenetére
Vagy csak magányos...
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Makszimusz #162856 üzenetére
Már megtörtént, és meglepően hamar le is zárult.
Tegnapelőtt küldtem be az igényt, tegnap hívott a biztosító, ma már utalták is.Atomantiii : a csavarhúzót azt pont elsőnek zártam ki, de a lapos fakanál jó ötletnek tűnik
.
-
válasz
Makszimusz #162827 üzenetére
Analóg computer
.
Hogy Piacos wókmenekben is miket el nem követtek. Az alap volt, hogy a Stereo felirat arra vonatkozik, mikor megtörik az egyik oldalhoz tartozó kábel a fülesben, egyébként sem a fej, sem az erősítő nem volt az. Viszont jókat marhultam, "megfordítottam" az erősítőt, a kimenetre kötöttem a fejet, a bemenetre egy hangszórót mikrofonnak. Valami torz felvételt sikerült is készíteni
KROK640: A
animáció a tréFA mértékének szólt, nem az adóügyi ismereteknek, mert abban én sem vagyok toppon.
-
válasz
Makszimusz #162816 üzenetére
Nincs még MI
Csak TE van, meg ÉN.
Az is MI, amikor a telefonom kamerája megjelöli az emberi arcokat az előnézeti képen.
Szerinted mi számít MI-nak? -
dvdbackuper
őstag
válasz
Makszimusz #162816 üzenetére
mindenhol AI-kent van emlegetve, tehat mindenki teved? az nvidia is, aki AI chipeket gyart?
-
Shokkolo
addikt
válasz
Makszimusz #162806 üzenetére
Közben haverom megdobott egy marékkal, de észben tartom hogy legközelebb kérdés helyett menjek oda...
Arról nem beszélve hogy naponta megyek el ott a kanyarban (Mikepércsi út felől..)
-
Shokkolo
addikt
válasz
Makszimusz #162804 üzenetére
éééés tényleg, dolgozott ott régen egy ismerősöm, el is felejtettem őket
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #162738 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #162705 üzenetére
+1 jóval nagyobb a válaazték, persze "szegény" ország vagyunk (a lakosság fele kb. létminimumon él) kisebb az igény a választékra.
-
válasz
Makszimusz #162623 üzenetére
Gondolom PWM kitöltési tényezőt csökkentett, esetleg az inverter teljesítményét szabályozta. Vagy...?
-
válasz
Makszimusz #162620 üzenetére
És ez a bakelit tárcsa pontosan mit csinált?
-
gps76
őstag
válasz
Makszimusz #162620 üzenetére
Aha
-
válasz
Makszimusz #162613 üzenetére
Pontosan.
-
gps76
őstag
válasz
Makszimusz #162614 üzenetére
A matek hogy jön ki? Még a 4 KW-os is nemhogy a 6-os, 18 A körül fogyasztott, ahogy írtátok 10 A vagy 16 A-es biztik voltak annak idején.
-
válasz
Makszimusz #162614 üzenetére
Sültek is meg a konnektorok rendesen
-
bul07
nagyúr
válasz
Makszimusz #162478 üzenetére
37e Ft a hozzá való fűtés, de azt tuti nem veszem meg semmi szükségem rá
De ez nem tudom, az lenne jó ha mondjuk tanítható a távirányító és akkor másra meg lehetne tanítani
-
husztiimi
csendes tag
válasz
Makszimusz #162445 üzenetére
Értem. Penny Market van Nagyváradon is. Igaz, még nem voltam ott, mert én a Kauflandot preferálom. De szerinted van eltérés az árakban a Mihályfalvi penny és a Nagyváradi penny között?
-
Zola007
veterán
válasz
Makszimusz #162058 üzenetére
Megnéztem, de elég furán dolgozik a kamera szoftver, bar lehet hogy csak ez a teszt sikerült kevésbé.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #162058 üzenetére
+1
Én is ezt javasoltam volna neki -
bul07
nagyúr
válasz
Makszimusz #162035 üzenetére
Ahogy mondani szokták se kutyám se macskám
Szüleimmel élek a ma napig, nem bízok meg a nőkben, így ez nem is fog változni
(engem nem fognak átverni és a pénzemet se költik el, és az életemet se keserítik meg, az esetek 90% ezt látom nők részéről)
Így míg a szüleim megvannak addig nem tervezem hogy elszomorítsam őketHogy utána mi lesz nem érdekkel
De ha most egyedül ülök a kocsiban jobb ha nem előznek rám szembe, mert én nem húzódok, nekem aztán tök mindegy ha szemből belém jön míg nem én vagyok a hibás, főleg a motorosok figyeljenek mert azokat meg végkép utálom ha szabálytalanul előznekMeg amúgy is én egy senki vagyok és senki is leszek, nem fogok falateláni semmit ami előre vinné az emberiséget, nem fogok életeket menteni, és tanítani se fogok semmit
Tehát olyan vagyok mint az emberek 99%-a.
Attól hogy ő ül egy irodába, szerel valahol, épít valamit, az emberiség szempontjából jelentéktelen élete vagy halála.
Rokonain esetleg barátain kívül nem érint senkit ha holnapra meghalna
(gyerek nevelés talán kivétel kb olyan gyerek 20éves koráig utána már mindegy)
Hány meg hány magát nélkülözhetetlenek gondoló ember nélkül van meg a világNa meg legalább titeket se bosszantalak majd a beírásaimmal ha nem leszek
(#162036) Aryes
Jelenlegi rendszeren nem tervezek változtatni
Látni még láttok igaz most írattam 0.75 szemüveget mert közelre már kellene, értem ez alatt hogy ha apró betűset olvasok kb 5cm-rel távolabbra kell tenni
Bár ez is inkább az adójóváírás miatt, mert beíratatam cukor szövődmények, magától nem írták volna be ezt a mértékű látás romlást azt mondta hogy korral jár
De hogy ez cukortól van vagy attól hogy mindkét öregem szemüveges, édesapám közelre, édesanyám távolra nem lát jól, ilyen 2.5-3 as szemüveggel vannak már öregen, tehát simán lehet öröklött is a látás romlásomHa van a környezetekben beteg akkor nézzétek át a kódokat hátha jogosult és nem is tud róla
Sőt ha évekkel ezelőtt megkapta a kódot akkor visszamenőlegesen azt hiszem 4évig meg lehet igényelni a pénzt
Milyen betegségek után jár adókedvezmény? BNO-kód lista(#162033) Aryes
Hadházi jó arc, csak kezd rettentően megöregedni
Amúgy én megesküdnék rá hogy még Cora áruházas időkbe egyszer az asztalunkhoz ült le enni, mert olyan sokan voltak hogy nem volt szabad asztal -
bul07
nagyúr
válasz
Makszimusz #162023 üzenetére
Én gyerekorom óta ennyit iszok
Mikkor 15évesen kőművesek mellet voltam segédmunkás, elszörnyülködve nézték hogy menny vizet iszok meg
Persze ehhez hozzá tartozik hogy rettentő izzadós vagyok, ha melegben dolgozok szó szerint csepeg az izzadság a homlokkormól és persze máshol is, pólót képes vagyok tocsogóra izzadni, de öcsém is ilyenSúlyhoz adalék, 15-16 évesen 115Kg voltam, aztán 18-ra beálltam 130-ra és kb 27éves koromig tartottam is, aztán jött egy idegileg megterhelő időszak és felkúszott 155-161-re, ez is tartott jó pár évig, majd olyan 34-35 korom körül elkezdett csökkenni a súly nem látványosan. És most 43évesen(nyáron leszek 44) 127-128Kg nyomok, szóval elértem a verseny súlyomat
És ezt úgy hogy én soha nem fogyókúráztamPár éve szedek cukros gyógyszert, de sejtem mikkor tosztam el.
Volt egy év mikkor nem ittam vizet csak kólát(Márka szőlő kólát legtöbbet), elkezdték felújítani a falu vízrendszerét és annyira klóros és néha zavaros volt a víz hogy ihatatlanan volt
Na addig nem volt gondom a cukorszinttel bármikkor mértem ilyen 5körül volt, de 6felett soha.
Viszont utána egy mérésnél volt 12, utána egy ideig méregettem és akkor írattam fel cukros gyógyszert, mert soha nem volt 8 alattMost éhesen ilyen 5-6körül szoktam mérni, de van hogy éhesen 8 össze vissza megy
Ja persze ez úgy hogy gyógyszert szedem ahogy kell, na de én minden eszek és iszokNem tervezek hosszú távra, elég ha túlélem a szüleimet
(#162024) Csöves
Sokat jelentenek a gének
Édesapám is szed cukros gyógyszert, és mostanra édesanyám is, szóval nálunk a hajlam megvan -
dobolan
senior tag
válasz
Makszimusz #162015 üzenetére
A böszörményin kint van, mindig újratöltöm, ha kell, sose szólt rám senki.
-
Csöves
őstag
válasz
Makszimusz #161979 üzenetére
És az úttörő is.
-
Csöves
őstag
válasz
Makszimusz #161939 üzenetére
Köszönöm, ahogy mondtad.
-
Csöves
őstag
válasz
Makszimusz #161942 üzenetére
Te kis optimista.
-
Csöves
őstag
válasz
Makszimusz #161939 üzenetére
Köszönet mindenkinek.
Csak a dilemma az, hogy Júliusban lenne használva mony.
Mi várható addig árfolyam tekintetében?
? -
válasz
Makszimusz #161932 üzenetére
A váltás. De a felvétel csak 75ezerig.
-
Csöves
őstag
válasz
Makszimusz #161932 üzenetére
Köszi.
Mondjuk azt sem tudom, hogy mi a Revolut. -
Csöves
őstag
válasz
Makszimusz #161887 üzenetére
Köszi.
SOAD19 -
SOAD19
addikt
válasz
Makszimusz #161887 üzenetére
Idehaza imádni fogja a sok agyhalott ruszkiszopkodó, hidd el.
-
patex1983
őstag
válasz
Makszimusz #161773 üzenetére
Ide is pacsi, köszöntem
-
válasz
Makszimusz #161673 üzenetére
-
7Sony7
addikt
válasz
-
GIJoe
addikt
válasz
Az a hiányzó 30-40E szorgos kèz pedig meg fog érkezni ès+ is fog látszani a faluban... Minap beszèlgettem a kontèner-traileres sráccal, hívták a BMWhez karbantartónak 417 bruttoèrt, vicc
komoly fizu.
-
bepken
veterán
válasz
Makszimusz #161574 üzenetére
köszi szépen mindenkinek az infókat!
@bul07 - 275 lej, de ha 15 napon belül rendezem, akkor csak a felét kell kifizetni
@wwhy - csak azért fosok picit utalással rendezni, mert akkor nem kapok semmilyen visszajelzést arról, hogy jó összeget, jó helyre, jó adatokra hivatkozva utaltam és ezzel lezárulhat az ügy.
szóval valószínűleg személyesen fogom majd rendezni. egy ismerősömmel beszélve kiderült, hogy elvileg a "finánc", amit a határőr említett náluk úgymond az államkincstár és ott lehet ezeket rendezni. bízom benne, hogy vagy magyarul vagy angolul tudni fognak
@lorcsi - 3 db beltéri ajtót vettünk (200k volt 2 db üveges és 1 db teli ajtó, tokkal, mindennel együtt) - néztünk járólapokat is, de csak beltérit.
azoknak 60-80 lej/m2 környékén mozgott az ára (PEI3 és PEI4)
érdemes esetleg a Dedeman oldalán nézelődni, mielőtt kimegy az ember (sajnos nem minden olcsóbb kint sem)
-
bul07
nagyúr
válasz
Makszimusz #161628 üzenetére
Nem tudom.
1év 2év 5év 8év ki tudja, ha nem lesz rá szükségem akkor maradhat bent így keresem a legjobbat, pontosabban nem lehet megfogalmazni
Ha váratlan nagyobb összegű kiadás jön akkor ez lesz feltörve, mi lehet váratlan, temetés, vihar elviszi a fél házat, tűz. -
bul07
nagyúr
válasz
Makszimusz #161623 üzenetére
Mivel ezek lennének a legkisebb összegek lekötve, ha bármikkor kell pénz akkor ezek lesznek törve, így pontos időt nem tudok mondani hogy de én most biztosan bent tartom 8évig.
De kis összeg ellenére jóba akarnál lekötni.
Az a nem semmi hogy ami most bent van 19.1% kamatot fog adni ha minden igaz, na azt semmiképpen se szabad bolygatnom.
-
SOAD19
addikt
válasz
Makszimusz #161568 üzenetére
Elugortam ide, mert pont az a doki van ott (dr. Kacska Sándor), akinél az államiban voltam. Náluk is, csak április 28-ra volt időpont. Kedden még körbetelefonálok, hátha máshol van hamarabbi időpont.
-
SOAD19
addikt
válasz
Makszimusz #161568 üzenetére
Köszönöm, Uraim!
-
Zola007
veterán
válasz
Makszimusz #161532 üzenetére
és lorcsi:
nem nekem lesz, szóval szerintem a Fire is elég lehet
Xiaomit szidták több helyen
TV valószínűleg nem lesz cserélve
Apple cucc nincs a családban, nem is várhatóGoogle Chromecastot néztem még, az 17re erről van tapasztalat?
-
lorcsi
veterán
válasz
Makszimusz #161532 üzenetére
+1
Amazon Fire Stick 4kapple tv eseten ugy az igazi ha elo is fizet, meg ha tobb almas cucca is van hozza
fire stick valami hihetetlen smooth barmi mashoz kepest. Annyira kezreall azzal a nehany gombjaval
felevig nem hasznaltam, utana megint
es mindent ugy lattam ahogy hsgytsm
gany t-com rendszer egy ovodas jatek ehhez kepest. -
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #161415 üzenetére
Valóban. Én sem emlékezhetek mindenre.
-
válasz
Makszimusz #161364 üzenetére
Igen. Mindkettő.
-
válasz
Makszimusz #161336 üzenetére
Nem kellett volna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest