- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát...
Nekem hasonlót csinált a Parker tollamban az utólag vett Parker betét. Érdekes módon a tollal kapott nagyon jól teljesített.
Amikor nálam jelentkezett a probléma tél volt. Abban maradtunk a boltossal, hogy valószínűleg megfagyott-kiengedett és ettől tönkrement a tinta benne.
Na azóta ICO Silver betétet használok bele. Azzal nincs baj. Írok vele munkalapot, dokumentációt, jelölök vele téglára, betonra, fára, fémre, üvegre... És nem 800-1500Ft egy betét, hanem csak 150-300Ft.
Egyedül a főnökömnek nem tetszik, mert olyan szép vékony (de amúgy határozott) az írásképe, hogy a fekete csíkozott munkalapnál nem látszik fénymásolás után. -
ati012
őstag
A volmarktba csak 300!!!négy!négy!
Próbáltad megfújni a betétet?
Kombinált DKV bérlet továbbra is vihető 2k-ért!
-
ati012
őstag
300 Ft-s tollat visszavittél?
Kampányidőszak alatt én kb 8-10 tollat gyűjtöttem be, van közte elég jó minőségű is.
Én ezt a fajta csíkos tollat preferálom. Bolondbiztos, marha jól bírja mind az írást, mind a rágást. Hamarabb elhagyom, mint kifogyjon.
-
ati012
őstag
Gondolom mint az összes többi hasonló magyarságú, és valóságtartalmú oldalnak. Semmi.
support@viktoregri.com
Egri Viktornak hívnak, Brnoból származom.
havi jövedelmem meghaladja a 12000€-t (több mint 300000 korona).
...de még a képeken se u.az az ember van
[ujzélandon meghízott a bnője picit..meg talán arcátültetés is volt]
-
-
Laraxior
titán
Igen ennyivel,nem sietek sehova, időben elindulok mindig. Tegnap szúrtam neki, mert időre kellett visszaérnem 'böszörménybe, és késésben voltam. Egyértelmű, hogy180-as tempónál nem eszik 8 litert
(#56709) XtremLor: Havi 1300-1500km-t megyek, muszáj úgy közlekedni, hogy ne legyen olyan drága. Lecserélni nem akarom, mert most nagyon egyben van, rendbe tettem szépen.
(#56715) giigz: Fogyasztás, vagy a fordulatszám? 1800on forog, fogyasztás olyan 6-6.5 liter körül van. De ugye akkor nem jönne ki a ~8-as AVG....Ezért jobb a 74
-
erdoke
titán
Nem. Van néhány típus, aki genetikailag némileg máshoz alkalmazkodott, és így kevésbé érzékeny a tipikus mai táplálkozási terhelésre. Ettől még a többség ugyanúgy reagál, és az a pár típus is jól beazonosítható.
Nyilván vannak apróbb különbségek, de a "minden ember totál máshogy reagál" biztosan nem igaz.
Amott offoljunk, ha valakit komolyabban érdekel a téma. -
Zola007
veterán
azért nem fékez, mert nem arra számít hogy elgázolják.
Egyébként akkor svunggal érkezik a buszos, hogy nem lehetett megállni.
Ezek szerint te se kerékpározol közúton. Ha lenne tapasztalatod vészfékezésben kerékpárral, akkor tudnád, hogy ez kivédhetetlen volt ilyen körülmények között.Ha hanggal nézed a videót, akkor egyértelmű, hogy - ahogy írtam - 3-3,5 méterrel a zebra előtt észlelhette, hogy tényleg mellé ért a busz. Ennyi távon nem lehet megállni ~25 km/h-ról, ha közben még bele is akadsz a buszba
-
diablo1984
veterán
szerintem azt hitte, hogy csak közel megy mellette a busz, ahhoz már hozzászokott, de utána húzta ráfelé, akkor max menekülhetett volna fel a járdára, de ott meg korlátok voltak!
PLaci58: ott van a videón, hátranéz, nincs mellette a busz, teljesen normálisan besorolt! nem a bicajost akarom védeni, mert úgy lavíroznak az autók között, hogy a seggem is görcsöt kap, mikor észlelem, hogy a plató környékén bújkálnak, de akkor sem szándékozon leszorítani őket!
a másik, ha elütsz valakit mindegy, hogy ki hibájából, nem mégy el! márpedig biztos szóltak neki, hogy te barom eltoltál egy bicajost az előbb....
-
Zola007
veterán
Megnézted rendesen azt a videót vagy csak úgy félszemmel vacsora közben?
1:44-nél ér mellé a busz a zebra előtt ~3 méterrel, itt lenne még összesen 6 métere reagálni, fékezni, kerülni.
Csak hogy valószínűleg a kormány vagy a lába bele is akad a srácnak a buszba, ezért mire a zebrára érnek már a busz sodorja magával.3-3,5 méteren nem lehet maradéktalanul lereagálni egy ilyen helyzetet bringával, talán még akkor sem ha előre felkészülsz rá.
#55888) PLaci58: hátranézett szabályosan, de érdekes módon én a kamera felvételén nem látok buszt a hátranézéskor. Ha pedig akkor távolságban volt, hogy ebbe a látószögbe nem fér bele, akkor nem tarthat a buszos igényt semmilyen elsőbbségre.
Egyszerűen bőven mögötte volt mikor a kerékpáros elhagyta a kerékpársávot és átment a busz-kerékpár sávba
Komolyan mondom, nem szeretnék innen néhány fórumtárssal egy úton közlekedni ha ilyen egyedien alkalmazzátok a kreszt -
diablo1984
veterán
látszott a videón, hogy már akkor vette észre, hogy mellette a busz és húzza ráfelé, hiába fékez, kurva hosszú a busz, úgyis elsodorja, a járdán meg ott voltak a korlátok, nem tudott hová menekülni! nem a bicajost védem, megesik az ilyen, lehet a buszos is érzékelte, hogy mi történt, csak szart rá, pechére be volt kamerázva, ez szopacs....
-
Zola007
veterán
szolgáltatót hívd fel, hogy cseréljék ki a modemet, azzal meg kell oldódnia
egy kábelmodemnek állandóan kapcsolódva kell lennie, persze ha be van dugva.
ha az is egy elosztón van a gépeddel és esetleg kikapcsolod vele együtt, akkor viszont nem csoda, mert újra be kell jelentkeznie a rendszerbe, ez lehet 2-3 perc is míg minden led végül felgyullad. Sajnos ez lassabb mint a Lan hálózatok -
Zola007
veterán
a Thomson kábelmodemnek magától kellene csatlakozni a szolgáltatóhoz PC nélkül is a MAC címe alapján
ha lehúzod a gépet róla, akkor csak a PClink ledjének kell kialudnia, de a többi jelzi a folyamatos kapcsolatot a szerverrel
vagy ők állítottak be rosszul rajta valamit, vagy elmegy a modem alvó módba -
SOAD19
addikt
Nekem is valami hasonló gondom van. Digis kábel netem van, és gép bekapcs után, mindig a tálcán kattintanom kell az ikonra, és csatlakozni. Ahelyett, hogy gép bekapcsolás után, automatikusan csatlakozna. Próbáltam már különböző beállításokkal, hogy automatikusan észlelje, ha van internet hozzáférés, vagy ha valamilyen program, stb. csatlakozna a netre. De, nem működik, nagy néha, mintha azért magától csatlakozna.
Azért ha valaki tudna egy jó beállítást, akkor megoszthatná velem, hátha. -
PLaci58
addikt
Még ittebb tart
Átmentem hozzájuk az ADSL-el.
Én hülye!
Addig volt 15 Mbit-es netem (folyamatosan annyi volt).
Náluk 10-12, jó esetben 13 Mbitet tudok csak mérni. (Mérés ugyanazon eljárással, neten).
Felhívtam őket átkötés után egy hónappal, hogy jó lenne beállítani a megrendelt 20 Mbit/s.
Annyi volt a válasz, hogy a szerződés szerinti minimum 10 Mbit/s biztos megvan, akkor meg nem érdekli őket.
Ennyi, ezért váltottam 15-ről 20-ra, hogy lassabb legyen
A vonalat bemérettem egy t-s ismerőssel, 28 Mbit/s-ig jó(lenne)
-
belinho
senior tag
Egyszerűen nincs mit tenni, a készülékre a T-mobil vállalja a garanciát, és mikor meg lett véve a készülék, akkor el lettek fogadva a garanciális feltételek is.
Azt is mondta, hogy a Samu, Sony és más telefonok esetében más a helyzet, mert azt cserélték volna, de erre az Iphone termékekre más vonatkozik.
Meg írtam az újfalui és a debreceni szervizes is azt mondta hibás a termék, és a cserét sem tagadták meg.
Mivel tudják cserélni, így meg nem kötelesek a pénz visszaadni sem.
Egy egész jogi ügyosztály áll a T mögött, ki van találva ez az egész! -
belinho
senior tag
Szerinted nem volt felvetve, hogy adják vissza a pénzt, és akkor megvesszük azt ami a polcon van!
Az a baj, hogy tudják cserélni, és nincs benne a szerződésben, hogy ezt azonnal meg kéne tenniük hiába a 3nap. 72órán belül cserélni is fogják, amint megérkezik telefonálnak!Ott van amit linkeltem, késő bánat eb gondolat! Az a baj, hogy nem új készüléket akarnak majd adni, hanem valami javított, refurbished példányt,ami új burkolatot kap, de belül már lehet javítva volt, de ezt az Apple és a T is újnak tekinti, meg a garancia is újra indul.
-
belinho
senior tag
Én is így tudtam, bement öcsém is, meg muter is, de elküldték őket, hogy átveszik, meg bevizsgálják, és 15napon belül cserélik.
A garancia papíron rajta van, hogy kötelesek cserélni 3 napon belül, csak az nincs rajta, hogy ott helyben!
Nonszensz, hogy most öcsém szaladgáljon és cseréltesse ki, szerintem biztosan van valami garanciafutár vagy hasonló a 3napos csere esetén.Mivel a telefon meg anyám nevén van, mert így kedvezményesen lett megvéve, most neki is ki kell venni egy szabadnapot és bevinni a telefont.
-
-
pohár
félisten
Tom Tailor
-
Zola007
veterán
a 189 a számlavezetés díja, az megy az OTP-hez
a 2250 pedig a kártyakibocsátóhoz, jelen esetben a Mastercardhoz.
Ha lemondod a bankkártyát (bármelyik fiókban visszaadható), akkor nincs ez a díj.Ez szinte kivétel nélkül minden banknál így van, hogy a főkártya csak az első évben ingyenes (van ahol még akkor sem). Minden 2., 3. kártya szintén fizetős, ha 2. sima kártyád van az 2250, de mondjuk rólam a devizakártyáért 17 eurót gomboltak le évente, az már jobban fájt
(#53548) copass : Az nem normális, közvetlenül ajtónyitási távolságra nem megyünk semmihez se közel amin ajtó van, ez logikus. Azonban én nem arra írtam, hanem mikor szinte úgy jönnek ki az emberek a boltból mint ha övék lenne az utca. Kilép az ajtón, körül se néz és elindul a kocsija felé. Ha meg telibeveri valaki, akinek az útját éppen ő keresztezte - akkor is még neki áll feljebb.
Pár napja is megyek egy kocsi után az alsó úton. Kocsi elmegy, utána a csaj felém néz és fogja magát, lelép az útra. Totál belátható szakasz, nyílt terep, lassan mentünk. Gondolom 100%-ig biztos volt benne hogy majd én fékezek. Mondjuk speciel ebben igaza lett, de egyszer ha bukó és térd+könyökvédő is van rajtam, lehet hogy elfelejtek fékezni. -
xuldar
addikt
Szerintem az adatbázisszerver bírná, csak nincs pénz olyan kliensszerverre, ami csúcsidőszakban (ami az év másik kb. 330 napján nincs) is bírná. Meg a vizsgaidőszak kevésbé lenne terhelő, mint a tárgyfelvétel, viszont ez meg egyszerre indul.
Ja és tapasztalatból beszélek, van a neptunnál sokkal rosszabb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest