- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsaBully
tag
Sziasztok! Ismerősöm notebookján
Deepin 15.11 (debian alapú)system update után login fail,wrong password..pedig nem változott..talán bill kiosztás?Magyar volt de nincs benne y vagy z, se ékezetes betű, nulla van benne de ö-vel is próbáltam.
Ugyanez az update másik 3 gépen gond nélkül lefutott,reboot és müködik..
reset linux password-ra van valakinek ötlete? -
CsaBully
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Debiant telepítettem mert szeretnék tapasztalatot szerezni benne, továbblépni a mint,ubuntu stb után.
Pl terminálból felraktam a youtube-dl-ert és a guit leszedtem github-ról .deb állományt, amihez voltak függőségek,amiket megkerestem, vagy pl keepass ugyanez a szitu volt, frissítettem a libreoffice-t a 6-os verzióra, aucidious szintén, ilyesmik.Természetesen terminalból telepítek.
-
CsaBully
tag
Sziasztok! Kb egy hete "játszom" Debian 9.4 amd64 vel..eleinte fahéj meg púpos , de a kde lesz a nekem való ez már most látszik..

Azt szeretném kérdezni , hogy létezik olyan csomagkezelő, vagy olyan beállítás valamelyik csomagkezelőn amivel nem kell utána vadászni a függőségeket egyenként a pkgs.org-ról vagy a debian szervereiről? Mivel hiányolja őket telepítéskor és kiírja ezért megtalálom,felrakom..csak hát emberi gyarlóság , lusta vagyok..

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanez az update másik 3 gépen gond nélkül lefutott,reboot és müködik..