Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gazala
aktív tag
udv,
debiant lokalis halon akarom telepiteni par gepre. a network boot jol is megy, de amikor meg kell adni a mirrort (telepitesnel), akkor azt irja, hogy nem ervenyes a mirror vagy nincs Release fajl. olvasgattam, hogy megis mi lehet a problema, de mindenhol inkonzisztens infokba botlottam. elvileg ugy probaltam, hogy egy alternate CD tartalmat bemasoltam az Apache segitsegevel halon elerheto mappaba, de hiaba adom meg az elerhetosege utat, amikor tukor szervert ker, nem talal semmit.
mi lehet a problema megoldasanak nyitja? (DHCP szerverkent a router uzemel, TFTP szervert a tobbi gep eleri, bootol is rola.)
elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest