Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
thaler2
senior tag
Ezt nem hiszem el...Felvettem ezeket a tárolókat, de egyszerűen egy rohadt nvidia drivert, nem tudok feltelepíteni, mert teljesíthetetlen függőségei vannak
Ez direkt szivat engem...az ubuntuban hozzá se kellett nyúlnom a tárolókhoz és mindent tudtam telepíteni, de ez nagyon szopat engem... -
Laprasi991
aktív tag
Ilyen mentést azt hol találok? Vagy azt nekem kellett volna készíteni

Ngabor: ha gépnél leszek beírok ide néhány hibaüzenetet.
Amúgy nem kellett nekem csak módosítottam egy config fájlt, és nem tudtam elmenteni (2 órányi munka) és akkor mérgembe kiadtam ezt a parancsot. De tanultam az esetből
-
ngabor2
nagyúr
én az aptitude-ot jobban szeretem, de most nem volt hangulatom órákon át válogatni a cuccosokat.
ráadásul mire végre sikerült életet verni a rendszerbe nagyjából, akkor kiderült, hogy a touchpad-et se kezeli alapból rendesen... úgyhogy feladtam, és a könnyebb utat választottam. az ubuntu rendesen kezeli, különösen mióta kikapcsoltam a tapipad kattintását. a pöcökegeret meg alapból utálom, tehát az csak ott van, és néz. -
Laprasi991
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(mount-2.12r)