-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Így jár az, aki nem csinál külön /var partíciót ... főleg szerverre. Persze a hely attól még ugyanúgy elfogyott volna. Keresgélj, ki a hunyó ...
MOD: nem azt mondja, hogy a gyökérben (directory) hanem a gyökér fájlrendszerben (ami alatt neked ott van jóformán minden egyben).
-
bambano
titán
dmidecode
lspci
lsusbhdsentinel-re badblocks és smartmontools vagy smartctl
a 10 percenként megfagyó linux az én szakmai életemben eddig mindig vagy hűtési/melegedési probléma volt, vagy döglődő táp. Volt már memória hibás linuxom is (pontosabban a cache vezérlője romlott el), az nem bírt ki 10 percet.
Ha nagyon nem boldogulsz, fel kell rakni a legutolsó 2.6.16-os kernelt, ha jól tudom, ez most a 2.6.16.60 és azzal meghajtani. Közben letiltani minden programot, hogy semmi ne fusson, gyakorlatilag csak az sshd.
-
bambano
titán
Ha van rendes neted, akkor mindegy, mert a netről leszedi azt, ami nincs a cd-n.
Ha alap debiant raksz fel, értem ezalatt, hogy teljes grafikus felhasználói felület az összes csicsával, de nem raksz fel semmi többet, az 450-től akár 700 megáig is terjedő mennyiségű cuccot rángat le a netről. Szóval egy 4.5 gigás dvd-t letölteni ezért, az mindenkinek az egyéni döntése legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fujifilm X
- EA Sports WRC '23
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest