- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor ezért kapod a hibaüzenetet.
Ubuntun bent van vmelyik tárolóban:
sh4d0w@gemini:~$ apt-cache search mongo | grep -i mongodb | grep -i metapackage
mongodb - object/document-oriented database (metapackage)Ahogy elnézem egyébként, a probléma a sor végén lévő információkkal lesz, azok ott ugyanis könvytárnevek, de ilyen útvonal nincs a mondogdb oldalán.
-
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
Gnome Classic felülettel sikerült olyanra megcsinálnom amilyenre szerettem volna. De lenne egy kérdésem. Az asztalon nem jelennek meg a Trash, Computer, Networks stb.. ikonok. Pedig elméletileg be van állítva hogy megjelenjenek, nem lehet ezeket valahogy odavarázsolni?
Illetve ki szeretném tűzni a panelre a Places menüpontot, hogy gyorsabban elérjem a fájlszerkezetet, erre nincs valakinek ötlete? üdv
Illetve még az egyik eszközömet (külső hdd) kéne minden indítás alkalmával rootként mountolnom, erre valami ötlet? Bár ez utóbbi kis google-el is meglesz ^^
-
bambano
titán
utána svn klienssel kell elérni a repót, úgy próbáltad?
teszt kedvéért próbálhatod ssh fölött is, valahogy így:
svn checkout svn+ssh:usernev@gepnev:/repo/path
szerintem az apacsos elérés hibakeresésével akkor kell elkezdeni foglalkozni, ha ez megy.
az uid-okra, gid-ekre figyelni kell. ha rootként hoztad létre a repót, az szerintem apaccsal nem fog menni, mert az apacs www-data userrel fut.
-
Jim-Y
veterán
Bővebben, hátha segít, az 5. tutorial ez volt:
A szerveren ezeket állítottam be:
sudo apt-get install subversion
sudo apt-get install libapache2-svnsudo mkdir /var/local/svn-repos
sudo svnadmin create /var/local/svn-repos/projektmajd sudo joe /etc/apache2/sites-available/rpisvn.conf
ServerName raspberrypi
<VirtualHost *:443>
#ServerName raspberrypisvn
<Location /svn>
DAV svn
SVNParentPath /var/local/svn-repos
AuthType Basic
AuthName "Subversion repository"
#AuthUserFile /etc/svn-auth-file
#Require valid-user
#AuthSVNAccessFile /etc/svn-access-file
</Location>
</VirtualHost>Még a routeren portforwardoltam a 443-as portot a PI-nek. De nem sikerül IP alapján elérni az svn repot TortoiseSVN-el:
https://xx.xx.xx.xx/svn/projekt -> így próbálom, de azt írja, hogy nem tudja elérni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest