- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Bocs, ha úgy tűnt, hogy esetleg oktatni szeretnék valakit, vagy a világnézetemet esetleg ráerőltetni valakire.
Egyben igazad van, tényleg tömény szopás volt a Linuxozás számomra korábban, valamikor 2007-ben kezdtem, két-három éven át Ubuntuval. Jöttek gondok, mint pl. nem kapott a hálókari dhcp-t, ha acpi beállítás nem stimmelt a pci buszon, meg pl. hogy nem lehet 800*600 fölé állítani a monitort, mert az edid-t nem tudja kiolvasni, meg még egy rakás ilyen dolog...
Nekem a koncepcióval van bajom. Van egy rakás parancs, amit fejből kellene lökni, mert ha nincs google kéznél, akkor cseszhetem a terminált, mert pl.még ha nagyjából emlékszem is a parancsokra, a szintaxissal tuti megszívom.
Ellenben felsőbbrendűnek nem érzem magam. Némi jóleső érzés ott van, mikor pl. megforgatom az asztalkockát, és wines kolléga csak néz, de nem hiszem, hogy ez felsőbbrendűség lenne.
Amúgy annyira sokat nem nyavalyogtam szerintem, amit pl az utolsó 1-2 oldalon beszélgettünk, az nem az én világnézetem, hanem amit tanítottak. Amire gondolsz, az már jó pár nappal korábban volt.
A hype-ot meg nem követem, szóval ha valami nézetem éppen egybeesik az aktuális hype-al, az egy dolog. Lehet, hogy nem véletlen, és esetleg valamennyire közösségi igény.
-
kovaax
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech szerviz
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest