- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nálam a live iso tele volt szeméttel. Ilyen thai terminalt meg nem tudom még milyen szótárakat pakolgatott fel, amire az égadta világon semmi szükségem nem volt.
A DVD verzió volt sallangmentes, viszont ott kellett a netkapcsolat, mert onnan is töltögetett le csomagokat.
-
válasz
üzenetére
A live rendszer tartalmazza csak a non-free elemeket.
Tényleg igaz, halványan már emlékszem is!
Csak hát szerintem én live-ból telepítettem, ez a Manjaroból deportált valami, a calamaris volt a installhelper, ha jól emlékszem....mondjuk épp a HP 8570p-nek tök mindegy, hogy van-e nonfree, szinte teljesen Inteles hardverekből áll*. Ami viszont fura, hogy a firmware-iwlwifi az nagyon non-free és az telepítve volt, anélkül nem is lenne wifi a notin. Véletlen a bookworm verziót linkeltem, de nem érdekes....*mint kiderült, a wifinél pont nem mindegy mégsem

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak hát szerintem én live-ból telepítettem, ez a Manjaroból deportált valami, a calamaris volt a installhelper, ha jól emlékszem....mondjuk épp a HP 8570p-nek tök mindegy, hogy van-e nonfree, szinte teljesen Inteles hardverekből áll*. Ami viszont fura, hogy a