Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
kojak27
üzenetére
Én már nagyon sokszor költöztettem rendszert, ha van lehetőséged arra, hogy a két HDD együtt legyen bent a gépben, akkor a legegszerűbb az új HDD-n létrehozni a partíciót(partíciókat, ha többet akarsz), és cp paranccsal átvinni mindent, grubot betenni az új HDD-be, és hajrá.
Én a cp -ax parancsot szoktam használni, ez csak az adott partíciót másolja át, ha több partíción van a rendszer, akkor ezt egyenként kell kiadni, de ez nem szokott gond lenni.
-
stopperos
senior tag
válasz
kojak27
üzenetére
Clonezillával jársz a legjobban, készíts belőle egy liveusb-t és indítsd arról a géped amikor benne van mind a kettő HDD. A menüből ki tudod választani mit szeretnél (device-to-device), utána már egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest