Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
herdsman12
üzenetére
A synapticban azért nem találod, mert ott a firmware-linux-nonfree metacsomag része.
Tedd fel azt, bár szerintem az fenn lesz alapból, viszont ha így van, mégsem jó, akkor kipróbálhatod a firmware-linux-nonfree (20170823-1~bpo9+1) változatot is.
Nem tudom ez fog-e segíteni, csak a javasolt megoldásra írtam ezt. Ha nem segít, akkor jön itt is a mesa 17-re frissítés, mint az MX-ben.
Illetve a VA-AP drivert is kipróbálhatod. Az mondjuk fenn van mesa-va-driver néven, de mivel 13-as, gondolom a 17-es mesa mellett ez is frissülni fog. Régen próbálgattam ezeket a 8-ason, így aztán csak óvatosan. 
-
törölt tag
válasz
herdsman12
üzenetére
A contrib, non-free (ha még így hívják őket
) repok engedélyezve vannak?
Egyébként szerintem ez inkább az X része, nem a DE (gnome, xfce stb.), szóval azt hiába cseréled, ez a hiba akkor is megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Illetve a VA-AP drivert is kipróbálhatod. Az mondjuk fenn van mesa-va-driver néven, de mivel 13-as, gondolom a 17-es mesa mellett ez is frissülni fog. Régen próbálgattam ezeket a 8-ason, így aztán csak óvatosan.