- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #8511 üzenetére
Jó, csak ez úgy jött le, hogy ezzel akarod a hibát megkerülni...
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #8508 üzenetére
Ilyet hol írtam?
Én használok fapados Cinnamont (nem használok belőle többet, mint egy xfce-ből, mivel a gnome szolgáltatások, mint file manager, mail kliens stb. általában kívül esnek az érdeklődési körömön).
Az a kérdésem meg arra vonatkozott, hogy mi van egy akármilyen DE-ben, amiért érdemes foggal-körömmel ragaszkodni a használthoz.
Mert hogy szeretem használni, az nem ugyanaz, mint az, hogy inkább kihagyom a biztonsági javításokat is, csak megmaradjon az, amit használtam.Mondjuk ilyen kevés van, de pl. valaki azért nem lesz hajlandó majdan elhagyni az Ubuntu 16.04-et, mert ragaszkodik a Unity-hez, az új LTS-ben meg már nem nagyon lesz olyan... (tudom, lesz, csak példa)
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #8506 üzenetére
Hm? Nem látom a kapcsolatot a hozzászólásom és a tiéd közt...
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #8490 üzenetére
A contrib, non-free (ha még így hívják őket
) repok engedélyezve vannak?
Egyébként szerintem ez inkább az X része, nem a DE (gnome, xfce stb.), szóval azt hiába cseréled, ez a hiba akkor is megmarad. -
törölt tag
válasz
herdsman12 #8488 üzenetére
Szerintem a firmware-amd-graphics csomagot fel kellene tenni, ha nincs más, akkor a backports-ból, bár a 9-ben azt hiszem, már ott van a normál csomagok közt valahol.
De csak tipp. -
törölt tag
válasz
Siriusb #8475 üzenetére
Elfogadni elfogadom, ezzel nincs gond, sohasem akartam senkit megtéríteni, hogy használjon mást, csak ezt a fajta ragaszkodást nem értem. Egyszerűen nem találom ezekben a cuccokban azt, amiért érdemes lenne foggal-körömmel ragaszkodni hozzájuk.
Persze, ha valami tetszik, nem szívesen váltom le (lásd firefox, bár ott egyéb oka van), de hogy csak a megszokás kedvéért visszaváltsak egy esetleg már nem supportált rendszerre...
És rengeteg ilyet látok, hogy "eddig a jobb felső sarokban volt a window close, most a balban, ezért inkább maradok a réginél".
Ezért értetlenkedek, ha ilyet látok. -
törölt tag
válasz
Ludovicus #8470 üzenetére
Azért ezt nem értem. Mi olyan van egy DE-ben, ami miatt ennyire érdemes ragaszkodni hozzá?
Jó, én többnyire csak ablakkezelőként tekintek rájuk, mert a legtöbb funkciójukat haszontalannak találom (file manager és hasonlók).Mondjuk úgy egy éve cinnamont használok, ez elég fapados, de előtte évekig unity-m volt, azelőtt meg KDE, sohasem jelentett gondot a váltás, max. az új bugok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Formula-1
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U - Akció! 2025.10.22-ig csak 120.000ft!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest