- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #8511 üzenetére
Jó, csak ez úgy jött le, hogy ezzel akarod a hibát megkerülni...
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #8508 üzenetére
Ilyet hol írtam?
Én használok fapados Cinnamont (nem használok belőle többet, mint egy xfce-ből, mivel a gnome szolgáltatások, mint file manager, mail kliens stb. általában kívül esnek az érdeklődési körömön).
Az a kérdésem meg arra vonatkozott, hogy mi van egy akármilyen DE-ben, amiért érdemes foggal-körömmel ragaszkodni a használthoz.
Mert hogy szeretem használni, az nem ugyanaz, mint az, hogy inkább kihagyom a biztonsági javításokat is, csak megmaradjon az, amit használtam.Mondjuk ilyen kevés van, de pl. valaki azért nem lesz hajlandó majdan elhagyni az Ubuntu 16.04-et, mert ragaszkodik a Unity-hez, az új LTS-ben meg már nem nagyon lesz olyan... (tudom, lesz, csak példa)
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #8506 üzenetére
Hm? Nem látom a kapcsolatot a hozzászólásom és a tiéd közt...
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #8490 üzenetére
A contrib, non-free (ha még így hívják őket
) repok engedélyezve vannak?
Egyébként szerintem ez inkább az X része, nem a DE (gnome, xfce stb.), szóval azt hiába cseréled, ez a hiba akkor is megmarad. -
törölt tag
válasz
herdsman12 #8488 üzenetére
Szerintem a firmware-amd-graphics csomagot fel kellene tenni, ha nincs más, akkor a backports-ból, bár a 9-ben azt hiszem, már ott van a normál csomagok közt valahol.
De csak tipp. -
törölt tag
válasz
Siriusb #8475 üzenetére
Elfogadni elfogadom, ezzel nincs gond, sohasem akartam senkit megtéríteni, hogy használjon mást, csak ezt a fajta ragaszkodást nem értem. Egyszerűen nem találom ezekben a cuccokban azt, amiért érdemes lenne foggal-körömmel ragaszkodni hozzájuk.
Persze, ha valami tetszik, nem szívesen váltom le (lásd firefox, bár ott egyéb oka van), de hogy csak a megszokás kedvéért visszaváltsak egy esetleg már nem supportált rendszerre...
És rengeteg ilyet látok, hogy "eddig a jobb felső sarokban volt a window close, most a balban, ezért inkább maradok a réginél".
Ezért értetlenkedek, ha ilyet látok. -
törölt tag
válasz
Ludovicus #8470 üzenetére
Azért ezt nem értem. Mi olyan van egy DE-ben, ami miatt ennyire érdemes ragaszkodni hozzá?
Jó, én többnyire csak ablakkezelőként tekintek rájuk, mert a legtöbb funkciójukat haszontalannak találom (file manager és hasonlók).Mondjuk úgy egy éve cinnamont használok, ez elég fapados, de előtte évekig unity-m volt, azelőtt meg KDE, sohasem jelentett gondot a váltás, max. az új bugok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest