- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
bambano #7275 üzenetére
Nem egyszerű eset.
Telepítettem az rfkill-t és a list paranccsal ugyan azt mondja, mint a kernel log, hogy hardware kapcsoló blokkolja a rádiót. Észrevettem, hogy azóta a BIOS-ba is visszaállt a vonatkozó kapcsoló "last state"-ről "disabled"-re (átböktem, de később megint visszamászott, korábban ezt még nem figyeltem meg) és most már az Ubuntu Live környezetben sem lehet életre kelteni a WiFi-t.
Elnyomozgattam addig, hogy valószínűleg az acerhk kernel modul (Acer HotKeys) tudná átbillenteni a kapcsolót, ez viszont nem érhető el Jessie-re. De amúgy régóta nincs már meg Ubuntu-ra sem, így gondolom azért működött korábban, mert a BIOS mindig a Windows óta hurcolt feloldott állapotban hurcolászta tovább a kapcsoló állapotát, míg valamelyik Linux disztró a driver betöltésekor letiltott állapotban inicializálta és azóta fixen tiltott. A BIOS-ba pedig sajnos nincs olyan, hogy fixen engedélyezett állapot, csak kikapcsolja, vagy változatlanul hagyja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest