Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
én meg a pont a kde-vel vagyok úgy, hogy sokszor próbálkoztam vele, de sosem tudtam megszeretni
alapbeállításban is rusnya, és még sosem sikerült szépre beállítani
plusz firefox-ot használok, az meg a gtk-jával elüt a qt-s világtól, még ha vannak is rá trükköktearing probléma meg addig nem izgat, amíg a videók alatt nincs
sőt régen problémám is volt vele, amikor az asztali környezeten is volt egy vsync, meg a filmen is, és a kettő együtt már gondot okozott -
Apollyon
Korrektor
Azért én is bízom benne hogy ha nincs komolyabb 3D, akkor inkább az intelt használja a rendszer... Bár erre nem tudom mennyi az esély, elvileg működnie kell.
Annyira amúgy nem béta már a Jessie, vagy valamit én csinálok nagyon rosszul hogy semmi bajom vele.D A sources.list-ben amúgy már "jessie" van, nem pedig "testing", korábban meg írta itt valaki, hogy már jó ideje testing vonalat használ amúgy is minden probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest