Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Macrodroid
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Nos Chakrán vagyok. Ellenőriztem alsamixert, itt sem tudom a hangerőt szabályozni. Keserűen érint, de legalább alkalmazásokból, hardveresen potival tudom végülis szabályozni.
alsa 1.0.24-es, ugyanúgy ICE1724nek ismerte fel, ugyanazok a kapcsolók vannak csak, annyi eltéréssel, hogy van hang, míg debianon nincs...

Szerk: És minden egyes indításnál kiírja a Chakra, hogy ICE1724 eszközt eltávolították a rendszerből. Törölje illesztőprogramokat stb.? (emlékezetből idéztem-->memoriter, vmi ilyesmi)
Ha töröltetem eltűnik, egyébként meg csak bővül a lista. De mindig csinál egyet, amit alapértelmezettként használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest