Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano
üzenetére

Nem ugyanezt írtam csak egy mondatban? Egyébként a lelkiismeretem megnyugtatására előtúrtam a performance management manualt és abban is ellenőriztem
gyakorlatilag ha útban van egy inaktív processz, akkor a komplett working set kimehet a swap-be. Csak nem árt odafigyelni rá, mert ha gyakran előfordul, akkor SOS-ban célszerű növelni a fizikai memóriát. Legalábbis nálunk ez ment a vas fizikai határaiig

Amit a linux-ról írtál az már inkább újdonság: azt nem tudtam, hogy a linux inkább kigyilkolja a processzeket. (nem csak akkor teszi, ő is, ha már kifogyott a swap-ből?)
No... összejött a tükrözött rendszer, dehát... ennél még HPUX-on is egyszerűbbnek tűnt.

Még ha el is felejtem a VirtualBox hülyeségeit, akkor is elég macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Automata kávégépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linuxszal szállítja a Dell az egyik Windows notebookját
- Milyen autót vegyek?
- Jövedelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest