- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itt dől(het) el, hogy mi lesz otthon kapható - Hong Kong Electronic Trade Fair
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oscon
csendes tag
válasz
Terrorista #1280 üzenetére
Az alaplapi hálókártya Nforce4-es alaplap esetén megy a sarge-ban levő 2.6.8-as kernelben levő forcedeth driverrel (a bináris meghajtóprogram visszafejtett verziója). a 2.4.27es még nem megy, de a 2.6os igen (10/100)as módban, ami a netes telepítéshez sz'tem bőven megfelelő.
Ha 1000-es kell, akkor az alaplapit kell feltenned.
A vga driverhez (kernel modul) szükséges feltenni a hozzá verziószámban pontosan illeszkedő nvidia X drivert is.
Én 2.4es kernelt használok, nekem teljesen jól megy mind az nvidia nvnet (alaplapi hálókártya ) és az nvidia - kernel (vga) meghajtó is. tehát ez így működik és megoldható.
A debianban van régi non-free szekcióban nvidia-kernel és nvidia-kernel-source csomag, ami ugyan régi , de működik. az nvidia honlapján újabb van, az sz'tem jobban eltalált, viszont a debianos fent említett 2 csomaggal nem működik együtt. azokat előbb le kell szedni. ez van.
A hangot legegyszerűbben az alsaconf-al állítottam be. egyből felismerte és beállította...intel8x0 alsa driverrel megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest