- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
-
kovaax
őstag
Életem első bug reportja! https://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=934366
-
kovaax
őstag
Nekem a stabilban levővel is csinálta, de most a backportos van fent, azzal is, hu csomag nélkül is!
root@otthon:~# apt show libreoffice-l10n-hu
Package: libreoffice-l10n-hu
Version: 1:6.3.0~rc2-1~bpo10+1
Priority: optional
Section: localization
Source: libreoffice
Maintainer: Debian LibreOffice Maintainers <debian-openoffice@lists.debian.org>
Bugs: mailto:debian-backports@lists.debian.org
Installed-Size: 3.015 kB
Provides: libreoffice-l10n (= 6.3)
Depends: libreoffice-common (= 1:6.3.0~rc2-1~bpo10+1), locales | locales-all
Recommends: libreoffice-core (>> 1:6.3.0~rc2)
Suggests: hunspell-dictionary-hu | myspell-dictionary-hu, hyphen-hu, libreoffice-grammarcheck-hu, libreoffice-help-hu, mythes-hu
Homepage: http://www.libreoffice.org
Download-Size: 624 kB
APT-Manual-Installed: yes
APT-Sources: http://ftp.debian.org/debian buster-backports/main amd64 Packages
Description: office productivity suite -- Hungarian language package
LibreOffice is a full-featured office productivity suite that provides
a near drop-in replacement for Microsoft(R) Office.
.
This package contains the localization of LibreOffice in
Hungarian.
It contains the user interface, the templates and the autotext features.
(please note that not all this is available for all possible languages).
You can switch user interface language using the locales system.
.
Spelling dictionaries, hyphenation patterns, thesauri and help are not
included in this package. There are some available in separate packages
(myspell-*, hyphen-*, mythes-*, libreoffice-help-*)
.
If you just want to be able to spellcheck etc. in other languages, you can
install extra dictionaries/hyphenation patterns/thesauri independently of
the language packs. -
kovaax
őstag
A
locale
neked mit mond?Nekem ezt:
LANG=hu_HU.UTF-8
LANGUAGE=
LC_CTYPE="hu_HU.UTF-8"
LC_NUMERIC="hu_HU.UTF-8"
LC_TIME="hu_HU.UTF-8"
LC_COLLATE="hu_HU.UTF-8"
LC_MONETARY="hu_HU.UTF-8"
LC_MESSAGES="hu_HU.UTF-8"
LC_PAPER="hu_HU.UTF-8"
LC_NAME="hu_HU.UTF-8"
LC_ADDRESS="hu_HU.UTF-8"
LC_TELEPHONE="hu_HU.UTF-8"
LC_MEASUREMENT="hu_HU.UTF-8"
LC_IDENTIFICATION="hu_HU.UTF-8"
LC_ALL= -
kovaax
őstag
Sziasztok,
Megnyitna valaki egy magyar libreoffice-t, és egy tetszőleges mezőn jobb klikk, majd cella formázása? Mit tapasztalsz? Nekem kifagy a nyomorult...
A vicces, hogy jó régi doksijaim vannak, azoknak a dátum mezőin tapasztaltam ezt, de már vagy 2 éve, emiatt kezdtem el használni a backportos legfrissebbet is, de az sem volt megoldás, és Buster alatt is maradt ugyanez (backportos 6.3-mal is). És a kínlódásban kipróbáltam, hogy mi van, ha nem a régi és jó nagy és bonyolult táblázatomat nyüstölöm, hanem nyitok egy tök üres lapot, és hát ott is ugyanaz a helyzet... Terminálból indítva nem ír semmi hibát a terminálba... Fedorán simán tudom formázni ugyanazokat a táblázatokat... -
kovaax
őstag
-
kovaax
őstag
Na, közben előszedtem a wiki-t, és tényleg az is azt írja, hogy Starting with Debian Buster, nf_tables is the default backend when using iptables. Mindegy, az én Busterem már csak nftables-t használ!
-
kovaax
őstag
Lol, a napomat az nftables-sel töltöttem, hazajövök, nézem a next-next-finish-ses Buster instalomat, és iptables van fent default, nem nftables...
-
kovaax
őstag
válasz
bambano #8994 üzenetére
Én sem, kapásból
su -
-t használok mindig, de most kipróbáltam, stretch alatt tényleg a simasu
beállítja a PATH-ot, bár az aktuális könyvtárban marad, nem megy a/root
-ba (más különbséget nem találtam így 3 másodperc alatt). Mostmár ezt is tudjuk.Aki igényli, annak itt egy nagyszerű írás a su és sudo különbségeiről.
-
kovaax
őstag
Szia,
Olyan telepítőt töltsél le, mi tartalmazza a szükséges (non-free) firmware csomagokat:
https://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/Szerk.: És ne az inteltől töltögessél le.
-
kovaax
őstag
-
kovaax
őstag
-
kovaax
őstag
válasz
CPT.Pirk #8780 üzenetére
rc.local-ba is mehet nyugodtan:
root@otthon:~# systemctl status rc.local.service
● rc-local.service - /etc/rc.local Compatibility
Loaded: loaded (/lib/systemd/system/rc-local.service; static; vendor preset:
Drop-In: /lib/systemd/system/rc-local.service.d
└─debian.conf
Active: inactive (dead)
root@otthon:~# uname -a
Linux otthon 4.9.0-7-amd64 #1 SMP Debian 4.9.110-3+deb9u1 (2018-08-03) x86_64 GNU/Linux
root@otthon:~# -
kovaax
őstag
válasz
attilav2 #8723 üzenetére
Tölts le egy teljes telepítőt, mondjuk ezt: https://cdimage.debian.org/debian-cd/current/amd64/iso-cd/debian-9.4.0-amd64-xfce-CD-1.iso, plusz töltsd le az első két csomagot usb-re (meg a megfelelő microcode csomagot is leszedheted) innen:
https://packages.debian.org/stretch/firmware-linux
Installálj fel egy minimál rendszert DE nélkül, rakd fel a letöltött csomagokat, és aztán lesz neted, felrakhatod a neked tetsző DE-t kézzel utána. -
kovaax
őstag
-
kovaax
őstag
válasz
Apollyon #8542 üzenetére
Régebben nem rakta fel automatikusan az ajánlottakat is? Én valamiért mindig megadom a "--no-install-recommends" kapcsolót... Synapticban meg be van kapcsolva alapból a "Kezelje az ajánlott csomagokat függőségként" opció, más gui-s csomagkezelőkben nem tudom mi a helyzet.
-
kovaax
őstag
válasz
zoltanz #8538 üzenetére
Egyrészt a Google gondolom dolgozik rajta még egy csomót (amiből remélhetőleg a leendő stabil sokat fog profitálni!). Másrészt nekem volt olyan Debian fan kollégám, aki már 9 évvel ezelőtt is testing-et használt saját felhasználásra, nagy megelégedéssel (arra már nem emlékszem hogy mióta volt ez nála a gyakorlat, azóta meg sajnos elváltak útjaink, így nem tudom most hogy áll a dologhoz). Én magam csak fagyasztás körül szoktam tesztelés céljából felrakni testing-et, hogy felkészüljek a váltásra.
-
kovaax
őstag
válasz
herdsman12 #8535 üzenetére
Szerintem is, bár én már bő 20 éve csak linuxot használok itthon, és a gépeimet eleve ennek megfelelően vásárolom, szóval sokkal kevesebb "hekkelésre" van szükségem (a mostani gépemmel pl. semmire). És csomagolva van bele a firefox, most ment fel az 58! Egyre jobban szeretem!
-
kovaax
őstag
válasz
ubyegon2 #8532 üzenetére
Nekem "saját" tűzfalam van, kifelé is szűrök, csak azt engedem ki, amit tudom, hogy kell nekem. Ez nem kell.
Annyira nem nagy váltás Ubunturól Debianra, inkább jelzés értékű, hogy kihagyják a folyamatból a Canonical-t, mert minek (mondjuk nem tudom mennyire volt a C benne a folyamatban eleve, de mindegy).
Meg azért is jó hír, mert azt mutatja, hogy annyira nem szar ez a Debian deszktopon, csak kicsit kell rajta reszelni. A napokban raktam fel a gépemre a Debian mellé az MX Linux-ot, ami szintén Debian alapokon nyugszik, de a stabilon, újabb kernellel (meg még egy pár egyéb módosítás, contrib és külső csomagok). Eddig tetszik nagyon, marha egyszerű volt felrakni, ilyenek. -
kovaax
őstag
válasz
ubyegon2 #8530 üzenetére
Teleszemeteli a tűzfalamat, úgyhogy én ki szoktam kapcsolni.
Más:
Google moves to Debian for in-house Linux desktop
http://www.zdnet.com/article/google-moves-to-debian-for-in-house-linux-desktop/ -
kovaax
őstag
válasz
zoltanz #8477 üzenetére
Amit bambanőék mondanak, ott minden frissítésről kapsz mailt. Ha csak arról szeretnél, ami a gépedet is értinti, és szeretsz/tudsz barkácsolni, nézd meg itt az apticron-os részt:
https://logout.hu/bejegyzes/kovaax/debian_9_stretch_xfce_telepitese_by_kovaax.html -
kovaax
őstag
válasz
ubyegon2 #8464 üzenetére
https://logout.hu/cikk/debian_jessie_alapertelmezett_telepitese/teljes.html
Majd ha lesz millió időm, megnézem 9-re is egyszer (vagy 10-re, ha korábban nem).
-
kovaax
őstag
válasz
feketegergo #8313 üzenetére
Itt egy lehetséges "script":
ps -o %cpu,%mem,comm -C systemd
-
kovaax
őstag
válasz
feketegergo #8311 üzenetére
-
kovaax
őstag
Pontosítom a számokat, még mielőtt valaki kidobná az ssd-jét, és wd green-re vált...
A blog bejegyzésemben emlegetett 250-es vinyón ott van egy ugyanolyan Stretch, azon kísérleteztem ki a Végső Megoldást. Na az a lemez egy Seagate Barracuda, ami gyorsabb a WD Green-nél. Ezek a számok jöttek ki:hdd: Seagate Barracuda 7200.10 ST3250620AS 250GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5" Hard Drive
root@stretch:~# systemd-analyze
Startup finished in 3.462s (kernel) + 21.179s (userspace) = 24.642s
root@stretch:~#
grub enter-login ablak: 20 mp
login ablak enter-bent: 12 mpssd: Silicon Power 120GB S55 Slim SP120GBSS3S55S25 7mm 2,5" S-ATA3
root@otthon:~# systemd-analyze
Startup finished in 2.365s (kernel) + 10.056s (userspace) = 12.421s
root@otthon:~#
grub enter-login ablak: 9 mp
login ablak enter-bent: 2 mpAz látszik, hogy ugyanaz a rendszer ssd-n fele annyi idő alatt indul el, mint a Barracuda-n. Az már érdekesebb kérdés, hogy amikor bejelentkezek, miért 6-szor gyorsabb, itt az xfce-s pluginokat, meg háttérképet, meg még mittudomén mit töltöget ilyen sokáig.
Ami még érdekes, hogy a WD Green-en ugye egy wm volt, és azzal ugyanannyi idő alatt állt fel a rendszer, mint ssd-n az xfce (persze sok más különbség is van még a két rendszer között, nem csak az ablakozó körítés, pl. a wd-n jessie volt). Az már más kérdés, hogy az alkalmazások (thunderbird, libreoffice, firefox, gimp) mennyivel voltak lassabbak, mert sokkal, de nagyon, még így is, hogy a /home továbbra is a Green-en van.
-
kovaax
őstag
válasz
ubyegon2 #8188 üzenetére
Így néz ki nekem a boot, mondjuk a login feljön már olyan 7-8 mp után:
root@otthon:~# systemd-analyze
Startup finished in 2.345s (kernel) + 10.764s (userspace) = 13.110s
root@otthon:~#A blame-mel nekem az a bajom, hogy lehet kihoz valamit nagyon lassúnak (NetworkManager az egyébként), de mivel amit csak tud párhuzamosít a systemd, nincs rá garancia, hogy az miatt tart sokáig a boot. Pl. ha a leglassabb tart 5 mp-ig, de mellette van 3 ami csak 2 mp-ig tart, de várnak egymásra, akkor rögtön 6 mp a boot minimum, nem pedig 5!
A journalctl-ben pont az a szép, hogy látszik faszán, hogy össze vannak keveredve a párhuzamosítás miatt az üzenetek sorai, de csúnyán! -
kovaax
őstag
válasz
ubyegon2 #8183 üzenetére
Jól van az, az sda az ssd, neki kell a deadline, a másik kettő sima tárcsás-tengelyes, nekik marad a cfg, ami alapból volt. A fireval meg a tűzfal scriptem neve.
WD Greenről a kibelezett X openbox-szal 9 mp alatt állt fel, ssd-ről az xfce 13 mp a log szerint (bár érzésre sokkallom kicsit)...
Szerk.: Igen, ez nem kezdőknek való, bár ha vigyáz az ember, meg tudja csinálni.
-
kovaax
őstag
Írtam egy ilyet, fogadjátok szeretettel: Debian 9 Stretch Xfce telepítése és személyre szabása
-
kovaax
őstag
válasz
herdsman12 #8154 üzenetére
A
/etc/apt/sources.list
fájlban cseréld ki ajessie
-t mindeholstretch
-re, aztán:apt-get update
apt-get upgrade
apt-get dist-upgradeSosem próbáltam még, mindig újrahúzom a /home megtartása mellett. Ippeg végeztem egyébként.
-
kovaax
őstag
Szia,
Ha problémás a wifi-d, ne wifi-n keresztül próbálj installálni. Töltsd le ezt, és telepítsd net nélkül:
https://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/stretch_di_rc4/i386/iso-dvd/firmware-stretch-DI-rc4-i386-DVD-1.isoHa felment, és újraindult, akkor lehet a wifivel molyolni...
-
kovaax
őstag
válasz
Flowtation #8137 üzenetére
Szia,
Ez már volt téma egyszer, nem emlékszem már, hogy én pipáltam-e be a Gnome-ot, vagy automatikusan kijelölte a DDE-vel... Ha a Debian mellett döntesz, légy szíves nézd meg már, hogy mi történik! Köszönöm!
Annyi változás van még a 8-hoz képest, hogy csináltak 1 cd-s telepítőt is, de arra csak az XFCE fér fel.Én az utolsó két gépemnél is hálókártya problémába futottam bele a default telepítővel, egyik gépben sem ismerte fel az alaplapi hálókártyát. A mostani gépemnél non-free firmware probléma volt, de a korábbinál backportos kernel kellett, de én inkább beleraktam egy régi hálókártyát. A 9-nél van nonfree iso, ebben benne vannak a szükséges firmware-ek, érdemes azzal próbálkozni (éppen az imént linkeltem be, de lehet volt már ilyen a korábbi kiadásoknál is). Van live iso is, érdemes azzal feltérképezni előbb, hogy mire számíthatsz a telepítéskor.
És igen, a 9 már elég stabil.
-
kovaax
őstag
tvamos!
Ezzel az iso-val próbálkozzál: https://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/stretch_di_rc4/
-
kovaax
őstag
-
kovaax
őstag
-
kovaax
őstag
Sziasztok,
Lecserélődött az
icedove
thunderbird
-re, aziceowl
lightning
-re. Nézegetem itt a mentő scriptemet, és mintha az iceowl már 2012 március 9 óta nem a ~/.mozilla/iceowl alá dolgozna... Felvettem egy eseményt a naptárba, és a /home/kovaax/.thunderbird/5b4gju8k.default/calendar-data/local.sqlite fájl frissült... Jól látom? -
kovaax
őstag
válasz
Damateo #8076 üzenetére
Full freeze van már: https://wiki.debian.org/DebianStretch
-
kovaax
őstag
Sziasztok,
Egyre jobban mászok bele ebbe az xfce-s stretch-be, lehet ezt fogom felrakni magamnak is. Dqcache-t használ, ért ehhez valaki? Nagyon nem van dokumentálva szegény. Per pillanat dnsmasq-ot használok dns cache-lésre, plusz reklám szájtok szűrésére. Ki lehet ezt váltani teljesen a dqcache-vel szerintetek?
-
kovaax
őstag
Sziasztok,
Használ valaki Jessie-vel XFCE-t? Mik a tapasztalatok? Fedora alatt használok XFCE-t, azzal semmi bajom, csak sok a frissítés (ami döcög egy ideje, parancssorból lehet csak frissíteni, yumex mindig elhal), nem adnám így oda egység sugarú felhasználónak...
-
kovaax
őstag
válasz
bambano #7780 üzenetére
Azért erre ne vegyél mérget.
A radeon bug miatt felraktam a backportsból a 4.4(?) kernelt. Aztán egyszer frissült is, és szólt, hogy a 3.16-os kernel nem kell már, szedjem le autoremove-val. Közben a bug javult, úgyhogy inkább a backportos kerneleket szedtem le, bp repoval együtt. Reboot. Na, ezután is azt mondta, hogy nem kell már a 3.16-os kernel, autoremove-oljam. Mondok biztos több van belőle (volt *-common és *-amd64 is), úgyhogy autoremove. Na, erre mondta, hogy a futó kernelt nem praktikus leszedni. Abortáltam. Aztán apt-get -f install, mire pár autoremove-olt kernel közeli csomagot vissza is rakott rögtön, és aztán megjavult minden. Szóval össze tud zavarodni a backportos repótól is, bár ki tudta javítani a hibát.
-
kovaax
őstag
-
kovaax
őstag
A flashplugin-nonfree az Adobe-tól tölti le a plugint, de alapból csak installáláskor, szóval időnként kézzel kell futtatni (vagy cronból). Én így szoktam:
update-flashplugin-nonfree --install --verbose -
kovaax
őstag
-
-
kovaax
őstag
Javították, ha minden igaz:
Package : linux
Version : 3.16.7-ckt25-2 [jessie]
Importance : medium
The linux kernel update included in Debian 8.4 caused regressions. This
update reverts the offending changes:
- "drm/radeon: hold reference to fences in radeon_sa_bo_new" (Closes: #819881)
- "drm/radeon: call hpd_irq_event on resume", reported to cause regressions (crash/hang) on some systems
- "usb: hub: do not clear BOS field during reset device" (Closes: #820176) -
kovaax
őstag
Frissült a Debianom 8.4-re, és azóta a firefox-ban ha inoreaderezni akarok, fagy az egész kóceráj (reisub megy)....
-
kovaax
őstag
válasz
ubyegon2 #7637 üzenetére
Abszolút semmi ötletem nincs, hogy mi nem szeret mit, egy fia hibaüzenetet nem sikerült belőle kicsiholni, az is változó volt, hogy a nyomtatás meddig jutott el éppen (a fő oldalt általában hosszú várakozás után kitolta magából, de az 1%-os lapot már egyszer sem sikerült kinyerni belőle, ráadásul hol megcsinálta előtte az ellenőrzést, hol nem)...
Oda linkeled, ahova csak akarod.
-
kovaax
őstag
válasz
ubyegon2 #7633 üzenetére
Igen, gyakorlatilag sikerült is rendesen felrakni elsőre, csak a nyomtatás része nem működött rendesen, nem sikerült a papírokat kinyerni belőle DE nélkül. Összefoglaltam azért a lényeget.
-
-
kovaax
őstag
Firefox telepítése innen:
Letöltöd a legfrissebb csomagot innen: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/
cd /opt
tar xvjf firefox-AKÁRMENNYI.tar.bz2
ln -s /opt/firefox/firefox /usr/bin/firefox
update-alternatives --install /usr/bin/x-www-browser x-www-browser /usr/bin/firefox 250Így nem kell nem stabil (unstable, testing, backports, 3rd party, kótyomfitty) repokkal kavarni. De csak addig működik, amíg a mozilla nem vált valamelyik libbel frissebbre.
-
kovaax
őstag
Nem hagyott nyugodni a dolog, úgyhogy virtualboxban felhúztam egy gnómikus Debiánt (next-next-finish), ráraktam a backportsból a 8-as openjdk-t és azzal is tökéletesen működik az abevjava. Valami DE komponens hiányzik akkor neki, csak tudnám, hogy honnan tudom ezt kideríteni... Meditálok rajta még egy sort...
Szóval a Debian továbbra is fasza, csak én vagyok béna.
-
kovaax
őstag
Nem. De éppen most csináltam meg openSUSE 42.1-en, és ott csont nélkül működik. Valószínűleg a kiherélt grafikus környezetem nem volt elég neki, és nem tudott pár dialóg ablakot kirakni, vagy valami hasonló okozta a problémát (a java verziók egyeznek).
Szóval júzererror.
Szerk.: Mondjuk aki ért a javához, adhatna tippeket, hogy hogy tudnám felokosítani a kis openboxomat, hogy ott is menjen...
-
kovaax
őstag
Sziasztok,
Abevjaváznék Jessie-n, backportos openjdk-8-jre -vel, de a nyomtatás valami cefet lassú, 10 perc alatt fut le az ellenőrzés (ha csak az ellenőrzésre nyomok rá, az kész van 2 mp alatt), aztán kiválasztom, hogy pdf-be tolja, na ekkor totál lefagy, nem csinál semmit, mondjuk a bevallást kitolja pdf-be, de az 1%-os lapot nem hajlandó. Van valakinek valami ötlete?
-
kovaax
őstag
válasz
feketegergo #7222 üzenetére
Teljes telepítő lemezről telepíts, és ne íjedj meg, ha nem lesz véletlenül hálózatod, ezt a csomagot kell majd felrakni kézzel, ha nincs (másik gépen lemented usb-re, és onnan rakod fel pl.): https://packages.debian.org/jessie/firmware-realtek
-
kovaax
őstag
(Mellesleg ajánlom figyelmedbe a sudoban a rootpw és runaspw opciókat, ha ezeket beállítod, akkor a saját jelszó helyett a root jelszót illetve azt a jelszót kell használni, amelyik user nevében akarsz valamit csinálni, így aztán a fenti félelmed - gyakran használt jelszó megszerzése - is kiküszöbölhető)
És melyik disztribució alkalmazza ezt alapértelmezetten a sudozáshoz?
-
kovaax
őstag
válasz
SATA_boy #7166 üzenetére
1. Mert ha nem fordítasz forrásból, feleslegesen töltögeti le mindig a friss listát.
2. Ott vannak rögtön például a bináris firmware fájlok, szóval ha van valami "egzotikus" hardvered, akkor szükséged lehet rá.
3. Egyik parancssoros, a másik menüs (amit lehet parancssorosan is használni).
4. Használj apticron-t, és akkor csak olyankor kell velük molyolni, ha tényleg van frissíteni való.
-
kovaax
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- BlueGift @ Logout.hu
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest