- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Flowtation #8137 üzenetére
Szia,
Ez már volt téma egyszer, nem emlékszem már, hogy én pipáltam-e be a Gnome-ot, vagy automatikusan kijelölte a DDE-vel... Ha a Debian mellett döntesz, légy szíves nézd meg már, hogy mi történik! Köszönöm!
Annyi változás van még a 8-hoz képest, hogy csináltak 1 cd-s telepítőt is, de arra csak az XFCE fér fel.Én az utolsó két gépemnél is hálókártya problémába futottam bele a default telepítővel, egyik gépben sem ismerte fel az alaplapi hálókártyát. A mostani gépemnél non-free firmware probléma volt, de a korábbinál backportos kernel kellett, de én inkább beleraktam egy régi hálókártyát. A 9-nél van nonfree iso, ebben benne vannak a szükséges firmware-ek, érdemes azzal próbálkozni (éppen az imént linkeltem be, de lehet volt már ilyen a korábbi kiadásoknál is). Van live iso is, érdemes azzal feltérképezni előbb, hogy mire számíthatsz a telepítéskor.
És igen, a 9 már elég stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest