Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
Szia,
Ez már volt téma egyszer, nem emlékszem már, hogy én pipáltam-e be a Gnome-ot, vagy automatikusan kijelölte a DDE-vel... Ha a Debian mellett döntesz, légy szíves nézd meg már, hogy mi történik! Köszönöm!
Annyi változás van még a 8-hoz képest, hogy csináltak 1 cd-s telepítőt is, de arra csak az XFCE fér fel.Én az utolsó két gépemnél is hálókártya problémába futottam bele a default telepítővel, egyik gépben sem ismerte fel az alaplapi hálókártyát. A mostani gépemnél non-free firmware probléma volt, de a korábbinál backportos kernel kellett, de én inkább beleraktam egy régi hálókártyát. A 9-nél van nonfree iso, ebben benne vannak a szükséges firmware-ek, érdemes azzal próbálkozni (éppen az imént linkeltem be, de lehet volt már ilyen a korábbi kiadásoknál is). Van live iso is, érdemes azzal feltérképezni előbb, hogy mire számíthatsz a telepítéskor.
És igen, a 9 már elég stabil.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő