- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Sziasztok!
Probalok telepiteni egy UEFI-s Win 8.1-es gepre Debiant. Volt benne egy kulon SSD, azon hasznaltam a linuxot de tonkrement, igy HDD-re kell feltennem.
Keptelen vagyok ugy feltelepiteni hogy elinduljon.
Ez alapjan csinalom es elvileg ki kellene tudnom valasztani az UEFI paticion hogy az UEFI boot particio es hasznalja a Debian, viszont nekem nincs ilyen a listaban!Lehet hogy azert mert Legacy modban inditottam a Debian telepito pendrive-ot? Sima UEFI uzemmodban sajnos nem indul el. Kikapcsoltam a Fast Boot-ot a Windowsban, mit probaljak hogy elinduljon a pendrive telepito EUFI-ben?
Szerk: Win32ImageWriter-rel masoltam fel a telepitot iso-t a pendrive-ra. Talan nem jol csonalta, melohelyen megprobalom linux alol a dd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest