- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Na szóval próbálgatom ezt a debian-t...nos nem vagyok meggyőzve.
Először is, szerintem borzalmas az, hogy mennyire nyomul a régi, de stabil verziókkal. Szvsz ez felesleges. Jobb lenne ha nem a stabil verzió lenne az alapverzió, hanem fordítva.
apt-get : hát érdekes ez is...alapvetően nem lenne rossz, csak ha az ember nem tudja a csomagok nevét, akkor esélye sincs. A dselect meg szvsz egy átláthatatlan akármi. Ráadásul elég érdekes csomagfüggőségeket bír kialakítani
(eddig azt hittem, hogy ez az MDK sajátossága. Most látom, hogy az is csak a profiktól tanulta
)
Szvsz a Slackware jobb volt

Na mindegy, erre legalább csak 1 db CD-m ment rá
Lassan már lesz egy egész linux gyűjteményem
(jelenleg van: Debian, Slackware, UHU-ból 3-4 verzió, MDK-ból 3 verzió, Knoppix)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Robogó, kismotor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(eddig azt hittem, hogy ez az MDK sajátossága. Most látom, hogy az is csak a profiktól tanulta
)

(jelenleg van: Debian, Slackware, UHU-ból 3-4 verzió, MDK-ból 3 verzió, Knoppix)