Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. próbálnék egy debiant (netinst) telepíteni virtual server 2005 r2-re. a neten találtam egy rövid útmutatót, amit ha megcsinálok jól fog futni a minden:
As soon as possible setup hdparm:
/usr/sbin/hdparm /dev/hda -c 1 -d 1 -u 1 -k 1 -K 1
this lets speed goes up by factor 10 otherwise SLOW and probs with lost
interrupts will occur.
Add this parameter also in /etc/hdparm[something] somewhere at then end of
the file.
szal nem töltettem le vele semmit, csak mc-t. a fenti 'hdparm' dolgot azonban nem találom. tud valaki segíteni?
és ha ezen túl vagyok, akkor szeretnék vmi grafikus felületet is beizzítani. elsőre megpróbáltam, de a grafikus bigyók kiválasztásánál gondolom elválasztottam magam (és már nem is tudom mit választottam). az eredmény az volt, hogy a virtual serverben a képernyő széthúzódott, kábé vonalkódszerűen láttam a debian feliratot, logót, egeret.
a virtual server elvileg s3 trio kártyát emulál. miután az első problémám megoldódott szeretném újra látni a netinst varázslóját, hogy kiválaszthassam a desktop csomagokat. és szeretném tudni melyik grafikus bigyót kellene választanom.
előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest