Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bár már írtam a másik topikba, próbálkozom itt is:
Sziasztok!
Most kezdtem a pályám (júniusban végeztem az OKJ-s rendszerinformatikusit). Belecsöppentem egy gimnáziumban. Itt adott egy mail szerver, melyen exim4 fut, squirrelmaillel. Semmi nincs ledokumentálva. Kértek rá SPAM szűrést. Telepítettem clamav-ot, sa-exim-t, amavis-t és spamassassint. Fut minden, de sajna nem működik. A SPAM nincs kiszűrve, a fejlécekben semmi sem utal a spamassassin létére. A logokban nincs hibaüzi, minden fut rendesen, de csesznek kommunikálni egymással. Debian (Sarge) rendszer. Kérdezzetek nyugodtan. Logokat tudok csatolni. Végigbogarásztam sok-sok HOWTO-t:
[link]
[link]
[link]
plusz ami ezekben van link, exim-re, clamavra, stb.
de semmi.
Elképzelhető, hogy az a baj, hogy nem maildir formátum van? A /home/user könyvtárban van egy mail könyvtár, ebben van alapból 3 file:
SENT, DRAFT, SPAM.
Mivel próbálkozzak, induljak neki?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest