Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
szeretnek feltenni egy bittorrent klienst (bittorent 4.20.4), de mindenfele fuggosegei vannak, amikkel nem tudok elbanni
kellene neki egy python, a python-nak meg mindenfele egyebek
mondom neki apt-get install python, az felrak par dolgot, de meg ezutan kellene a python-wxgtk2.6, amit viszont nem sikerul apt-get-tel feltenni
sebaj, talaltam iilyet, leszedtem, de dpkg-i ker hozza egy csomo goldot fuggosegkent
pl python2.4-et ker, de apt-get nekem 2.3-at tesz fel
meg egy csomo csomagbol kellene neki magasabb verzio
kovetkezo alkalommal, mikor hasznalnam az apt-get-et, mondja, hogy ez meg az nem telepult, mert nem teljesulnek a fuggosegek, futtassak apt-get -f install-t
ecceri juzer mit gondol? hogy majd ez jol leszedi a szukseges verziokat
hat nem, ez letorli a python-wxgtk2.6-ot
kerdes tehat, hogy hogyan tudnam ezek utan feltenni az en kicsi bittorrent kliensemet
p.s.: apt-get upgrade nem csinal semmit, tehat elvuileg mindenbol az elerheto legfrissebb van fent
most szedegessem le kezzel az osszes szukseges csomagot? vagy keressek korabbi bt klienst? vagy van valami megoldas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest