Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- Apple Watch
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kellő erősségű hardver után az sem fog érdekelni, hogy pillanatnyilag mennyit eszik a rendszered. Egy időben rá voltam kattanva a különböző "conky" konfigokra, hogy szépen kiírassak mindent. Aztán xfce-ben a panelra rohadt sok mindent ki lehet rakni.
Nálam ezek szépen, lassan kikoptak.
Nem mondom, hogy ingerszegény lettem, csak beláttam, hogy a rendszer ezek nélkül is pöpecül megy.
De mondom, ehhez az állapothoz mindent is ki kell próbálni. Amíg van ingerencia, affinitás. Addig ütni kell a vasat. Utána úgy sem fog kihűlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kellő erősségű hardver után az sem fog érdekelni, hogy pillanatnyilag mennyit eszik a rendszered. Egy időben rá voltam kattanva a különböző "conky" konfigokra, hogy szépen kiírassak mindent. Aztán xfce-ben a panelra rohadt sok mindent ki lehet rakni.