- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
HungarinBen #1462 üzenetére
Na most pont jó embernek írok, mert tudom, hogy nem szereted a pulse rifle-t, de volt egy elég nagy vitám egy youtube-s arccal, akinek vannak fenn DS no damage végigjátszásai. Az 1-2-őt pulse rifle-vel tolta le, és amikor kérdezték, hogy miért, akkor azt írta, hogy mert a cutter op fegyver és ő azzal, hogy csak riflét használ, eh, szóval szerinte ezzel fűszerezte meg a dolgot egy kicsit.
Elég sokáig ment a vita, mert szerintem a rifle op (175 skuló a tárban, meg baromi nagy tűzgyorsaság, nem beszélve a ds2-ben a másodlagos lövéséről, ami kb mindent visz), de nem tudtam meggyőzni, sőt végül a youtube-on bannolást helyezett kilátásba a csatornáján, ha nem hagyom abba.
Eh, fuck, szerintem riflével akkor is könnyebb lehet letolni, mint cutterrel.
Szerinted? -
chokeee
aktív tag
válasz
HungarinBen #1464 üzenetére
A játék menüjében kapcsold ki a Vsyncet, majd hat ATI kártyád van a catalystban kapcsold be azt be driveresen. A monitort rakd 60 HZ-re és szerintem így jó lesz....
A játékhoz képest nekem is bivalyerős gépem van és így kifogástalan. -
Weareus
addikt
válasz
1356-os számú hozzászólástól kezdődően olvasd vissza a topikot. 1356-tól úgy kb- 30-40 hozzászólás. Meg fogod kapni az egérproblémára a választ és a megoldást. Üdv.
-
válasz
De egyébként ha jól emlékszem az első részben lomhább a célkereszt. Nem lehet olyan hirtelen rántani mint a másik két részben.
-
válasz
HungarinBen #1462 üzenetére
Akkor nekem nincs több ötletem.
Komolyan én elfogok rakni ere egy konfigot mert a ds az nálam örök de ez hogy túl jó a gép a játékhoz és emiatt nem lehet vele játszani marha zavaró. -
válasz
HungarinBen #1460 üzenetére
fogalmam nincs. A srác aki erről írt magasabb órajellel rendelkezett alapból mint most te.
vegyél vissza nézd meg mennyi az fps. Ha 100alá kerülsz akkor már jónak kéne lennie. -
válasz
HungarinBen #1458 üzenetére
Na az a másik ötlet amit ítt írt egyszer egy srác megoldásnak hogy, visszahúzta a vga órajelet hogy kevesebb legyen az fps (kb 100 vagy az alatt) és úgy már jó volt neki.
-
válasz
HungarinBen #1456 üzenetére
Kezdésnek a vsync-et kapcsold ki. Azzal még nekem is lassú volt menübe pedig pont olyan gépem volt ami a játékhoz pont jó és nem erősebb. Láttam azt a pár csíkozódást pislákoló fényeknél eleinte de zavarni sose zavart.
-
Weareus
addikt
válasz
HungarinBen #1452 üzenetére
Origin-en beregeled a játékot, ott kiválasztod, hogy a magyart szeretnéd. Neten megkeresed és letöltöd a magyar szöveget tartalmazó mappát, (Gugli is your friend) felülírod a steameset. (Természetesen előtte biztonsági mentést csinálsz a mappáról). Ezek után átállítod a nyelvet a settings.txt-ben. Ha csak a nyelvi könyvtárak kellenek szólj, és odaadom.
Egyébként itt egy sample videó, hogy miként kell angolra állítani a nyelvet a játékban, ugyanezt eljátszhatod otthon - ha a fenti sz*rakodást el akarod kerülni -, csak nyilván eng helyett hun-t kell beírni, stb..., értelemszerűen. Működnie kell. -
válasz
HungarinBen #1452 üzenetére
Azt csak simán nem lehet kiszedni a lemezről mi? Mert ha nem muszáj most nem telepíteném fel azért.
-
válasz
HungarinBen #1449 üzenetére
Nem találok én se. De az is lehet hogy csak a magyarországi tokokra rakták rá a zászlót pedig rajta van mindegyiken a magyar felirat. Csak érted, itt minek reklámozzák hogy magyar nyelv is van rajta. Én csak ara emlékszem hogy tesóm megvette box-ra és meg is lepődött hogy van rajta magyar felirat. De a tokján neki sincs feltüntetve a magyar zászló.
Az tudom hogy én az enyémet otthon a media-ba vettem és ott ez a magyar zászlós kiadás volt.
Valahogy utána kell nézni hogy volt ez a magyar feliratos dolog Mert én nem merem azt mondani hogy vegyél egyet és biztos hogy lesz rajta magyar felirat. -
válasz
HungarinBen #1447 üzenetére
Szerintem ebben pont nincs. Ugyan ez a verzió van nekem annyi különbséggel hogy nekem már a borítón fel van tüntetve a kis magyar zászló.
-
válasz
HungarinBen #1445 üzenetére
Valahol biztos. Gondolom akkor neked is fontos hogy lemezes kiadás legyen. Mert egyébként origins-ba is megvásárolható, és mivel még itt angliában is olyan verziót árultak amin rajta volt a magyar nyelv is , gondolom online is beszerezhető ez a verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest