- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Predator2 #1688 üzenetére
Legtöbb fegyver jó valamire, a cutter meg mindenre.
A belező jó ha csak egy jön, a gépfegyver jó ha pazarolni akarod a lőszert, az ív fegyver (én az elsőt csak magyarul toltam szóval nem is vágom a fegyók angol nevét) az alaból nem lenne rosz, de olyan lasdu a lövedéke hogy az ellenfél nem ott és nem úgy van mint ahova én céloztam.
Van ez a chargeolós fegyver, contact beam talá. Na az jó ha van időd feltölteni, azt szerettem.
De ha mondani kell egyet amit sokat használtam az a force gun (közbe jutnak eszembe) vagyis hullámfegyver.
Mondjuk azt ki kell húzni hogy jó legyen de utána elég jó.
Az ugye egy lökéshullámot lő, szóval nem nagyon kell vele célozni.
Sokszor mentett meg úgy hogy csak spameltem a lövést, és ami jött felém arról szakadtak a végtagok, mert ugye ez egyszerre sebzi mindenhol az ellenfelet.
Lángszóróról már írtam, kritikán aluli. -
olbaidhun
őstag
válasz
Predator2 #1688 üzenetére
Ahogy előttem a kolléga is mondta, (#1687) Kvelstadt
a játék alaptermészete, hogy könnyebb végezni a szörnyekkel, ha leestek lábról... namost ahogy haladsz előre egyre profibbnak és gyorsabbnak kell lenned ebben a trükkben. Némi időlassítást is bevethetsz, gyakorlás képpen (végére jól fog jönni) plusz a hegyes tárgyakat is tudod használni "szögelésre". Ez lehet pl egy végtag is.Az igazán pro játékos zéró lőszert használ, tartalékol a BOSS-ra, nehezebb fokozaton is elvan egy tucat alapszörny között. Hozzátenném itt jön képbe az atmoszféra, minőségibb füles, esetleg 2021-es textúrák. Óriási élmény legyűrni az első két részt nehezebb szinten. Minden életpakkért hálás vagy a végére
-
-
olbaidhun
őstag
válasz
Predator2 #1677 üzenetére
Ha most kezdhetném újra, biztosan néznék hozzá valamilyen HD textúra, reshade vagy egyéb jóságot.
Az alap gém zseniális, de az évek alatt egy közepes, erősebb hardverrel is brutálisan ki lehet maxolni ezt a csodás engine-t: [link] , [link]Másik személyes tapasztalat, (ps3-on vittem végig a részeket), akár nehezebb szintre is érdemes kapcsolni az első rész bemelegítése után, mert a harmadik minősége már silányabb, arcade shooteresebb, divatosabb multi orientált akármi lett és sajnálja az ember, hogy "nincs tovább" sztori.
Valami modder közösség igazán kézbe vehetné a cuccot, van kilátásban valami hasonló stuff?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest