Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
inkab
aktív tag
Thx!
Megnéztem a Winbond honlapján, ott minden 256DDR-re cl2.5-öt írnak, a samsungnál csak 3.0-át... Winbond win... :)) -
Egon
nagyúr
Menj el, nézd meg és írd fel a használt memóriachipek sorozatszámát, és az alapján meg tudod nézni a gyártó honlapján a névleges adatokat (amin biztos megy).
Általánosságban a sorrend: Winbond, Samsung, noname.
Sajnos a Samsung chipekkel szerelt, de nem a Samsung által gyártott ramok nem igazán jeleskednek a tapasztalatok szerint...:( -
inkab
aktív tag
Hi!
Alaplap csere után (k7s5a -> NF7-S) eladtam a 2x256 MB DDR266 RAM-jaimat, hogy DDR400-asokra cseréljem, de azt olvastam néhány helyen, hogy nem mindegyik megy valóban 400-on. Milyet érdemes venni? Crossairra nem tellik :(
Ahol vásárolok Samsung, Winbond, és no-name van 400-ba. Melyiket? Help!
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Vicces Ph!s ellenőrző kódok
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest