- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzs
tag
10-es időzítéssel, megemelt feszültséggel sikerült valamennyire életre kelteni, kb 10 percig ment vele, majd megint kék halál Hétfőn visszaviszem.
Az a vicces, hogy az everest mem olvasási teszten alig 7gb/s-el olvasott.
A sima 667-es ddr2-es ramom ugyanezen tesztel 6gb/s-el olvas, kis tuninggal simán elérem, sőt túl is lépem a 7gb-t.
-
vzs
tag
Igen, kezdem én is úgy érezni, hogy az alaplapom nem támogatja ezt a típusú ramot. Csak azt az egyet nem értem, hogy linuxal akkor miért megy? Az összes létező programot elindítottam, a 4gb-ből 3gb-t le is foglaltam így és sehol sincs egy hiba sem. Nem értem hogy lehetséges ez.
Valamennyire tényleg felesleges, de néhány éven belül úgyis felujítom a gépem, ha kevés lesz már a teljesítménye, akkor viszont nagyon is jól jönne ez a plusz tudás.
-
vzs
tag
Sziasztok, vettem 2*2gb Geil evo one 1600mhz cl9 ramot.
Az alaplapom: Asus p5qc. Sehogy sem akar stabilan működni, beállítottam a gyári időzítéseket, feszültséget is emeltem 1,9V-ig, kipróbáltam minden féle beállítást, de csak nem akart stabilan működni windows 7-el. Érdekesség, hogy a gépen levő suse linux gond nélkül kezelte, csak windows alatt nem megy. A win7 üdvözöljük képernyő után néhány másodperccel kék halállal leáll.ddr2 ramokkal gond nélkül megy,csak ezekkel a ramokkal nem.
Milyen beállításokkal próbálkozzak még? Vagy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest