- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzs
tag
10-es időzítéssel, megemelt feszültséggel sikerült valamennyire életre kelteni, kb 10 percig ment vele, majd megint kék halál Hétfőn visszaviszem.
Az a vicces, hogy az everest mem olvasási teszten alig 7gb/s-el olvasott.
A sima 667-es ddr2-es ramom ugyanezen tesztel 6gb/s-el olvas, kis tuninggal simán elérem, sőt túl is lépem a 7gb-t.
-
vzs
tag
Igen, kezdem én is úgy érezni, hogy az alaplapom nem támogatja ezt a típusú ramot. Csak azt az egyet nem értem, hogy linuxal akkor miért megy? Az összes létező programot elindítottam, a 4gb-ből 3gb-t le is foglaltam így és sehol sincs egy hiba sem. Nem értem hogy lehetséges ez.
Valamennyire tényleg felesleges, de néhány éven belül úgyis felujítom a gépem, ha kevés lesz már a teljesítménye, akkor viszont nagyon is jól jönne ez a plusz tudás.
-
vzs
tag
Sziasztok, vettem 2*2gb Geil evo one 1600mhz cl9 ramot.
Az alaplapom: Asus p5qc. Sehogy sem akar stabilan működni, beállítottam a gyári időzítéseket, feszültséget is emeltem 1,9V-ig, kipróbáltam minden féle beállítást, de csak nem akart stabilan működni windows 7-el. Érdekesség, hogy a gépen levő suse linux gond nélkül kezelte, csak windows alatt nem megy. A win7 üdvözöljük képernyő után néhány másodperccel kék halállal leáll.ddr2 ramokkal gond nélkül megy,csak ezekkel a ramokkal nem.
Milyen beállításokkal próbálkozzak még? Vagy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest