Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzs
tag
10-es időzítéssel, megemelt feszültséggel sikerült valamennyire életre kelteni, kb 10 percig ment vele, majd megint kék halál Hétfőn visszaviszem.
Az a vicces, hogy az everest mem olvasási teszten alig 7gb/s-el olvasott.
A sima 667-es ddr2-es ramom ugyanezen tesztel 6gb/s-el olvas, kis tuninggal simán elérem, sőt túl is lépem a 7gb-t
. -
ZIL
tag
A képletben csak kettő hiba van: Az Asus lap meg a Geil ram.
Geil ramokkal szopni rengeteg embert láttam már, egyszer nekem is kínáltak valamilyen Geil ramokat újonnan megvételre, mert nem ment a gépükben (én sem mertem megvenni).
Az Asus lapokról is megvan a véleményem... Persze nem azt mondom, hogy szarok, csak Brand Feature, hogy mindig van velük valami, és úgy alapvetően nem azt kapja az ember a legtöbbször amit várna.
Nagyon talán egy biosfrissítés segíthet. 
Tudom ezzel nem segítettem semmit, de sztem Core2-es alá amúgy is fölösleges a DDR3, szóval vagy végezd ki és gariztasd videókártyára, vagy add el.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

Nagyon talán egy biosfrissítés segíthet.