Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
THX az infót!
Igazából nem akarom nagyon erőltetni a dolgot, csak kíváncsi lettem volna... Sajnos nem jött össze az 1600-as Kingmax,lesz helyette 1333-as, remélem nem nyúltam nagyon mellé vele... Teszt holnap!
Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet..... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet.....