Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
válasz
laragirl83 #3612 üzenetére
Ne komolytalakodjunk holmi ventikkel
Természetesen a kép készülte óta be is vannak kötve a rendszerbe
A gond csak az ,hogy a rohadt mocskos Cl3 bug miatt nem tudom őket ilyen órajelen cl3-ban hajtani és a magasabb órajelet nem kedvelik a memok...Lehet vennem kellene egy 975-öst... -
R.Zoli
őstag
válasz
westlake #3431 üzenetére
Náéam is 4 giga van most OCZ Flex XLC 800Mhz Cl3-mas modulokból... Kb. 1 nap volt mire normálisan be tudtam állítani a memokat ,de most sem az igazi ,rá kell jönnöm ,hogy a gyártók beleszarnak nagy ívben a 4 modulos memokezelés problémáiba... Próbálkozz új BIOS-szal ha van, ha nincsen akkor hagyd a szarba mert nem fogod tudni megoldani ,max vista alatt próbáld meg... Ha a BIOS látja mind a 4 gigát az már jó jel onnéttól kezdve a többi már a szarul megírt BIOS és szarul megírt oprendszer megférhetőségén múlik a dolog... Vicces de ez van... Éppen egy másik topiban én is ezen voltam kiakadva...
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest