Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Magisk
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
westlake
félisten
ha win alol emeled a memoria sebesseget, akkor jobb esetben menni fog stabilan.. rosszabb esetben instabilla valik a gep es a stabilitastesztek kivagnak hibaval... legrosszabb esetben csontra fagy a windows..
ha bios-bol emeled a sebesseget, akkor jobbesetben megint csak mukodik tokeletesen, rosszabb esetben instabil lesz windows alatt.. megrosszabb esetben a win betoltodes kozben szetfagy..legrosszabb esetben pedig a gep mar elsem tud indulni, ilyenkor csak valamilyen vesz gombkombinacio segit (hogy a legutolso stabil beallitasokkal induljon a gep) vagy csak a cmos clear marad...
feszultseg emelestol altalaban stabilabba valnak a memoriak, de egy bizonyos szint folott ez a visszajara fordul es a feszultseg emelesevel csak romlik memoria stabilitasa..(nem ugy ertem, hogy veglegesen romlik)
biztos van minden chip-nel egy olyan hatar, hogy afolott meghalnak.. en mindig el szoktam menni a vegletekig, de memoriat meg nem oltem meg..
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bundle topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- One mobilszolgáltatások
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Motorola Moto G31 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi