- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Csövi
Egy szóval se mondtam, hogy fontosde remélem azt az 1,8V 5letedet, nem a foglalatról olvastad le, és nem arra gondolsz, hogy a ddr2 ''mezei'' ramok mind 1,8V-al mennek...
Egyébként, csak azért lennék kíváncsi, mert van egy olyan beállítása a biosomnak, hogy valami: DDR2 ram volt----> auto, low, high és ha beterhelve (2*prime95) auto: 30C ha low: 23-25C high: ott felmegy 35C-re és csak kíváncsi lennék, mégis mennyire változtatja a feszültségeket, bár azt se tudom mi az a határ hőfokba ami már veszélyes, de mind a 3 modba ha semmit nem állítok (no tuning, default minden) és csak ezeket buzerálom, akkor is minden hogyan stabil a 2*prime95 ''ram+proci teszt'' ~6órán át....
És csak érdekel, mennyit kap a 3 féle modba, mert ha a hőfok változik, (a szobába a mérések idelyén 21-22C), 1óránként mértem és átlagoltam így jöttek ki a méréseim...
Egyébként nem túl hidegek a memóimazt hittem, hogy ddr2 meg, hogy borda gyárilag, meg sok-sok mhz majd melegebb lesz, mint a régi sima ddr memóim
vagy ennyit számítanak az időzítések, a melegedésbe
Aktív témák
- Hívószám-hamisítás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged