- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
az a helyzet, hogy olyan kérdéseid vannak amit már kéne tudnia aki OCZ ramot vesz vagy egyáltalán tuningolni akar.. ami nem baj, csak keveseknek van kedve válaszolni rá..
AM2 rendszerem nem volt még soha, nem is lesz, így az alaplapod beállításaiban leginkább a saját topicjában tudnak neked segíteni, azt pedig hogy a ramod / procid meddig húzható, neked kell kipróbálnod, egy ilyen ddr2 ramnak kb 2.2v a még biztonságos maximum sztem, az hogy a procid mekkora feszt kaphat maximum léghűtéssel szintén az AM2 topicban kérdezd meg, és ha valamit elszúrsz, nem bootol a géped, a cmos clear segit. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #1091 üzenetére
s*cks
pedig az enyém kapott 3.0v-ot nem is a tied
-
Achill3uS
nagyúr
Látom nemigen vagy otthon a témában, nézz körül a kiskerekben, hogy mennyibe kerül mostanság 2x512MB 800-as ram, OCZ-t mondjuk nem is kapnál, de sztem legalább 35-38k körül mozognak a Geil-ek is, és 29ért (csak kerekitettem 30-ra) igen, ez a teljesitmény megéri, használt vagy uj sztem ramok esetében tökmind1.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Lalaboy #1073 üzenetére
pedig ddr1-ben mekkora ász volt
sajnálom h ennyire kiesett a versenyből..
Amugy válaszolva coke-nak, sztem 30k-ért nem egy rossz ram, 800 4-5-4-10 még ha nem is megy 900-950 fölött, ennyiért megéri, hasonló tudású élettartam garis ramot ujonnan nem kapsz ennyiért mostanában.. -
Achill3uS
nagyúr
lol, ezt miböl vontad le? valami value RD600-as lap eddig 1db volt XS-en Victor-nál, és elég jól szerepelt, azonkívül Tony is írta hogy 500-as fsb -t simán ment conroe-val is a lap, ramok 1200mhz-en 1T-ben!!, nézd meg az eVGA 680i topicot mennyire jo lap.. nem mondom hogy nincs több a chipsetben, mert hülyeség lenne, ugyanúgy mint most leírni egy lapot, amikor semmi konkrét info-t, eredményt, nem láttál tőle..
mod: ne itt folytassuk..
[Szerkesztve] -
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
SzlobiG #1053 üzenetére
állítólag Micron D9GMH, de sztem ha tényleg az akkor valami leválogatott szar, vagy 2 fajta 1 modulon, vagy nemtudom, mert nem megy úgy mint ahogy kéne neki sztem
ja igen akartam neked mondani, h ami most nálam van sima P5B, ramokkal szórakoztam kicsit, 500fsb-n használom ezt is, 550-en 1:1-ben (6-os szorzón most csak, mert win alol nincs ugye fsb állító progi és a 3850 azért annyira nem stabil igy vdroop mod nélkül) simán megy.. szóval én arra tudok csak gondolni hogy nem lehet ennyi lap szar ami nálad járt, inkább a procid lesz fsb korlátos..
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #619 üzenetére
attól még nem lesz Teamgroup
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #611 üzenetére
2.75v-n
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #609 üzenetére
nekem már megvolt a 900 3-3-3-8 1M-re is
de majd megnézem a CL5-öt.. csak most nemsok idöm van..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Konflikt #595 üzenetére
áh, apámnak is van egy ilyen pákája, ezzel nem álltam volna neki
sztem vegyél egy hegyes, pontforrasztásra alkalmasat, jól fog még jönni..
ez egy másik lehetőség: [link] de sokkal elörébb nem vagy vele..
én 50k-s trimmert használok szinte mindig, és ha azt hivtad tekercsnek, akkor igen, az alsó lábára nincs szükséghogy mekkora lesz igy az adható max vdimm nem tudom neked megmondani (biztos tovább mint a ramod birná
) de láttam már 3v fölött is..
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Konflikt #552 üzenetére
lol, 5-5-5-15-ben menne többet nyilván, de arra nem vagyok kiváncsi
bios alol állítva 6-42-15-31-15-31 (asszem ez a sorrend), memsetböl most nem nyultam bele..
#553 ezt csináltam meg: [link], van, de én egy böszme nem pontforrasztásra alkalmas pákával nem állnék neki a helyedben.. ez a minimum amivel ilyesmit csinálunk: [link]
#555 amennyin lement az 1M, 99xx -at olvastam, de majd 1:1-ben lesz a nagy szám
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
ram betesz, első teszt [link] nah akko lássunk hozzá
(riszpekt west
)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #356 üzenetére
ezt télleg nem kellett volna..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #345 üzenetére
oké
12:15 még nemjo3 fele lesz jópár elintéznivalóm. majd hivlak.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #342 üzenetére
egy sandra-t télleg mérhetnél
(meg kéne már az a p5bd az 1:1-hez)
3 fele megyek be..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest