- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Először is ez nem 400, hanem 800Mhz, mert a DDR rövidítés - Double Data Rate, azaz kétszeres adatsebesség. Így aztán 400Mhzx2=800Mhz.
Másrészt minden DDR2 memóriát kezelő alaplapban az alap BIOS beállításokkal 800Mhz fog menni minden memória, ami 800Mhz vagy a feletti sebességet tud.
A részletes beállítást nem tudom elmondani fejből - annyit nem állítgattam -, de lesz aki nagy vágja a témát.MOD: megtaláltam, itt láthatod a lapod BIOS-ának egy részét. A Memory Frekvecy résznál az auto beállítás helyett kell a kívánt RAM sebességet beállítanod, és itt pedig a DDR2 OverVoltage Control Normal értékét a RAM feszültségének megfelelően megnövelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest