Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Közbe kicsit olvastam a topik elejétöl geil ultra 800-al kapcs infokat.
Hát most nekem is egy olyan példányom van ami 2.05-ön megy(+drop
) 920-at 5-5-5-15-be. Stabilitást még nem néztem. 2,1v-on nem akart bootolni a lap még 840-nél. Azota nem akartam feljebb tenni. De majd megnézem hogy birja.
920-on megy a geil ultra 4-4-4-12-vel vajon? Feszt kaphat ha csak ez lenne a baja, de félek ennyire azért nem jo ram. Söt 970-en is szeretném megnézni hogy akár 5-5-5-15-be megy-e stabilan.
Jo lenne a 6320-ast 3,4-en járatni. Persze ehhez a lapnak is birnia kéne ami nem fog menni de azért 1 probát megér hogy hol van a határ. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) 920-at 5-5-5-15-be. Stabilitást még nem néztem. 2,1v-on nem akart bootolni a lap még 840-nél. Azota nem akartam feljebb tenni. De majd megnézem hogy birja.
Jo lenne a 6320-ast 3,4-en járatni. Persze ehhez a lapnak is birnia kéne ami nem fog menni de azért 1 probát megér hogy hol van a határ.