- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #2251 üzenetére
Nah 2,2v-on meg bootol rendesen. Fel kellett tennem 2,2-re mert ne volt stabil (orthos 10perc után fagyi) 2,05-ön ami nem is csoda. Igy 2,2-n most jo.
-
ez_meg_emaz
őstag
Gyári alapfesz 2,1V én ugy tudom.
Érdekes hogy 920at megy 2,05v-al nálam. Akkor fsb-t tornázom kicsit meglátjuk hogy megy.
Ha alulfeszelt a memo az miben nyilvánul meg? Attol még bootolhat a gép rendesen és müxik az xp is, netán kibirhat egy 3dmarkot is? Mert orthos-al nézem majd meg hogy tuti legyen csak elötte 3dmarkot nézek mert hajkurászok egy bizonyos ponthatártCsak azé kérdem hogy ne bizzam el magam a stabilitást tekintve ha lefut simán(mivel a 3dm messze nem terhel annyit ugye mint orthos 9es prior)
És köszi az infiot. Egyre jobban örülök hogy ien jo memot vettem. -
ez_meg_emaz
őstag
Közbe kicsit olvastam a topik elejétöl geil ultra 800-al kapcs infokat.
Hát most nekem is egy olyan példányom van ami 2.05-ön megy(+drop) 920-at 5-5-5-15-be. Stabilitást még nem néztem. 2,1v-on nem akart bootolni a lap még 840-nél. Azota nem akartam feljebb tenni. De majd megnézem hogy birja.
920-on megy a geil ultra 4-4-4-12-vel vajon? Feszt kaphat ha csak ez lenne a baja, de félek ennyire azért nem jo ram. Söt 970-en is szeretném megnézni hogy akár 5-5-5-15-be megy-e stabilan.Jo lenne a 6320-ast 3,4-en járatni. Persze ehhez a lapnak is birnia kéne ami nem fog menni de azért 1 probát megér hogy hol van a határ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest