- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
De az eddigi példák azt mutatják...hogy az...
Mi anno mértünk úgy, hogy memset azonos beállítások...annak volt értelme...legalábbis kiderült, hogy a fostaliga lapon van olyan jó, mint egy akkoriban felső katba sorolt Asus. Ugyanazt mértük. Sajna ezek a mérések szinte semmit sem érnek...Vista alatt Én pl nem is nagyon tesztelek...jobb eredmények vannak XP-s rendszerekkel...pedig beállítás uaz. Persze ehhez hozzátartozik hogy sokkal gyorsabb a Vista-s rendszerrel a gépen, mint XP-vel volt..
Nahh mind1...részemről befejezve, mert ez nem ide tartozik...ide eredményekről kéne posztolni és nem megvitatni azokat... -
XaraX
addikt
Most nézem,kétely merült fel a kingmaxságában...
Akkor újból,hogy ne legyen
Ja,és ott a memset neked. -
Gorneck
legenda
Ez most miért olyan fontos? Egy vmit bizonyítasz, hogy az Abit lapodban a subok feszesebbek, mint a "többi" lapban...ettől nem lesz különb. Sőt...ha a ramnak nem tetszik akkor nem lesz hajlandó menni magasabb órajelen...valszeg nálam is ez volt a gond (biztos emléxel, hogy írtam a topikba, de nem jutottunk előrébb)...ami érdekes, hogy nekem auton nagyon nem arra lőtte be a ramot a Pro, mint azt Te írod...
De ez nem ebbe a topikba való már szvsz... -
XaraX
addikt
Juj,mi van itt..
Tényleg nagyon sz@r a ram beállítása a gigabyte-nak...
Nekem van abit IP 35-öm is,mint tudod,és sokkal jobban beállítja a ramokat,olyannyira,hogy 1020 fölött 4 giga esetén el sem indul.
Tökmindegy,milyen időzítéssel.
Giga meg úgy el cseszi,hogy 1300 körül is képes menni.
Ez egy mutogatos topic,nemde?
Ha nem az lenne,nem lenne külön kategória a max és a stabil szerintem.
Egyébbként,akarsz stabil eredményt?
[link]
Tudom,most jön az,hogy ez csak 3 giga...
Ezen teszt elkészültekor csak 3 giga volt.
Meg nem memtest....
Lesz memteszt,csak 4 giga rammal nem egy élvezet memtestet futtatni. -
Laraxior
titán
tény hogy hülyére sikeredett a fogalmazás,nem úgy szántam hogy a giga az isten...
csak úgy megmaradt bennem hogy mondták mások is hogy gigában egész jól teljesít.
Az Abit viszont lehet nem kingmaxszal tesziMindegy..tény nem vennék kingmaxot,de mivel ezt hallottam hát kipróbálnám.... azt befejeztem..
-
Laraxior
titán
Lehet hogy nem bírja beállítani,de ki az aki auton hagyja? az nem tuningol..
aki tuningol manualra teszi a dolgokat.
Eredményeknél azt nézzed hogy hogyan megy egy giga egy asus vagy mittomén milyen lapban..nem tudni miért de jól megy a gigában..van valami ugynilyesmi téma az abitnál is a memóriakezelésnél...ez van,ez tény,jól megy és kész.Mindegyik lapnak más a "kedvence"mellesleg hanyagolhatnád a hülye szöveged..értem itt azt hogy általunk istenített...meg ilyen giga fan vagyok.. stb...nem kell erőltetni...
-
Laraxior
titán
-
barnam_
nagyúr
-
mokus1
addikt
igen belefér ugy néz ki kialakultak
az amit az 1hsz-be irtam annyi kivétellel. h nem stabil és stabil eredményeket is feljegyzünk csak az fel van tüntetve.
csak még a webpage nincs kész de ez is napok kérdése.
márcsak a linkeket kéne megoldanom és készen is lenne az oldal.(melyik oldalre tegyem fel??)
akit érdekel a vázlat szivesen elkülödm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest