Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
kelly416
üzenetére
sztem ilyet nem ír elő a kresz, azaz lakott területen kívül is elég a drl, pld1, pld2. ettől függetlenül engem is zavart, hogy hátul teljes sötétség van, meg is oldottam, hogy hátul világítson a helyzetjelző már drl-nél is, talán írtam is itt is, és szerencsére ez nem tilos, csak foglalkozni kell(ett) vele.
a feleségem thaliájába raktam most legutóbb longlife izzókat, mert abban nincs drl.
az izzókészlet már nem kötelező tartozék, de az ellankadásjelző háromszög, a kukásmellény és az eücsomag igen. ezeknek egy új átadású szgkban ott kell lennie, de hogy egy csinos kis tatyóban, vagy csak úgy, ez már egy más kérdés, hiszen létezik olyan autó, amit eleve úgy terveztek meg, hogy a fentieknek gyárilag van kialakított helye, pld a háromszög a csomagtartó ajtaján belül. a kukásmellénynek meg úgy kellene hozzáférhető legyen, hogy kiszállás nélkül elérhető legyen, ennek mondjuk egy szedán autó csomagtartójában lévő, ahová belülről csak a második sor üléstámláját ledöntve lehet bejutni, nem kimondottan felel meg
. de a lodgyban is eléggé kommandós először hátramászni érte 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. de a lodgyban is eléggé kommandós először hátramászni érte